All-in pakket 480GB SSD-upgrade

 149,00 incl. BTW

Wat houdt een SSD upgrade in?

  • Inbouwen van een SSD
  • Installeren van Windows (incl. alle updates)
  • Installeren van drivers

Gratis verzending Nederland & België !

  • Check Mark Servicegerich, te bereiken via mail en telefoon
  • Check Mark 1 jaar garantie Ook op refurbished
  • Check Mark Veilige betalingen
GEGARANDEERD VEILIG AFREKENEN

Beschrijving

Waarom een SSD upgrade?

500GB SSD upgrade – Je gebruikt momenteel een laptop of pc met een harde schijf, waarom zou je overstappen op een SSD? Een SSD heeft ten opzichte van een harde schijf veel voordelen. Een van de grootste voordelen van een SSD is de toename in snelheid. In tegenstelling tot een traditionele Harddisk is een Solid State Drive (SSD) tot wel 10x sneller. Hieronder maken we een opsomming van de voordelen.

Wat zijn de voordelen?

Snelheid opstarten binnen 20 seconden – Aangezien er geen draaiende onderdelen zijn in een SSD, kan data veel sneller worden uitgelezen en geschreven op het flashgeheugen. Hierdoor start je laptop of pc veel sneller op, kan je bestanden en programma’s veel sneller openen en verplaats je bestanden veel sneller.

Energieverbruik – Een SSD maakt gebruik van flashgeheugen en heeft daardoor geen draaiende onderdelen. Hierdoor wordt data sneller weggelezen en weggeschreven. Dit zorgt ervoor dat je laptop of pc sneller opstart, je bestanden en programma’s sneller openen en je sneller bestanden verplaatst.Het stroomverbuik van een SSD is ook minimaal, de accu van jouw laptop heeft hier ook profijt van!

Multitasking – Wanneer je met meerdere programma’s tegelijkertijd werkt, is de snelheid van een SSD snel merkbaar. Programma’s openen tot wel 20 keer sneller en alle data is vrijwel direct beschikbaar. Het openen van grote projecten met video’s, foto’s en muziek neemt nog maar enkele seconden in beslag.

Resistent – Bij een SSD zijn er geen draaiende onderdelen, waardoor je laptop bij een val wel kapot kan gaan, maar je opgeslagen data wel veilig blijft. De harde schijf in je laptop is een van de meest gevoelige onderdelen. Vanwege de draaiende onderdelen kan val- en stootschade een grote impact hebben op de opgeslagen data.

Wat kunnen wij voor je doen? – SSD’s

Wanneer je kiest voor de SSD-upgrade vervangen wij de HDD door een Solid State Drive. Wij installeren hier de nieuwste versie van Windows 10 voor je op. Update Windows 10 weer naar de laatste versie zodat je weer een snel systeem krijgt. Bij Zwartbeeld kunt u geen systemen kopen zonder SSD omdat wij ervan overtuigt zijn dat conventionele harde schijven gewoon te langzaam zijn en niet meer van deze tijd. Misschien heb je al gezien dat het ook mogelijk is om het interne geheugen (RAM) door ons te laten upgraden. Benieuwd wat dit inhoudt en of je dit nodig hebt? , vele klanten gingen u voor!

vele klanten gingen u voor! daar gaan wij voor die tevredenheidsgarantie

Heb je nog vragen of heb je simpelweg advies nodig? Neem gerust contact met ons op en wij zullen je helpen. Bestel jouw SSD upgrade vandaag nog!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.