fbpx

Dé specialist in computerproblemen | Bel 072-2208212 | info@zwartbeeld.nl

voorwaarden- Zwartbeeld

Algemene Voorwaarden Zwartbeeld computer Service

Goede algemene voorwaarden zijn belangrijk voor U als klant en voor ons als Zwartbeeld Computer Service (hierna “Zwartbeeld” of “wij”). Niet alleen de overheid creëert regels om de veiligheid van uw aankoop te waarborgen. Ook wij als Zwartbeeld stellen u graag op de hoogte van onze voorwaarden. Door het akkoord gaan met de algemene voorwaarden, is er een overeenkomst tussen ons en u als klant tot stand gekomen.

Algemene voorwaarden worden vaak terecht gezien als ‘moeilijke kleine lettertjes’. Daarom proberen wij in onze voorwaarden in begrijpelijke taal te spreken over zaken als prijs, levertijd, tijdstip van betaling en hetgeen precies wordt geleverd. Zwartbeeld hanteert consumentvriendelijke algemene voorwaarden – Deze kun je hier downloaden .

Maar voordat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden, verzoeken wij u vriendelijk de voorwaarden aandachtig door te nemen en kennis te nemen van onze werkwijze. Dit kan vervelende situaties voorkomen! Indien u vragen heeft over onze voorwaarden, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Aanvullende Algemene voorwaarde: Back-up van data

Onverwachte mankementen kunnen zich voordoen bij alle gebruiksvoorwerpen, of het nu gaat een om een auto, een wasmachine of een computer. Iedere computergebruiker moet erop bedacht zijn dat een mankement bij een computer het verlies van data (zoals tekst- en fotobestanden) kan betekenen. Daarom behoort het regelmatig maken van een back-up van databestanden tot de normale voorzorgsmaatregelen die iedere computergebruiker hoort te nemen. Op die manier kan schade zoveel mogelijk worden beperkt wanneer de computer het onverhoopt laat afweten.

Houd er altijd rekening mee dat de aard van een reparatie met zich kan meebrengen dat data verloren gaat, bijvoorbeeld wanneer het noodzakelijk is opnieuw te formatteren om de computer weer in orde te brengen. In een dergelijke situatie kan de reparateur niet worden verweten dat er data verloren is gegaan.

Annulering van afspraak

Je kunt een afspraak annuleren, mits je dit tenminste één (1) werkdag of 24 uur van tevoren doet, of online via je persoonlijke afspraken omgeving. De annulering is dan in de meeste gevallen kosteloos, tenzij er al kosten zijn gemaakt, bijvoorbeeld omdat er speciaal producten zijn besteld om de reparatie uit te kunnen voeren. Het niet nakomen van deze voorwaarden kan leiden tot een eventuele sanctie. Zwartbeeld is gemachtigd deze sanctie naar eigen inzicht op te leggen.

Occasions

Wij garanderen de goede werking van occasions bij levering. Andere garanties of geld retour zijn hierbij uitgesloten.

Download hier de Algemene Voorwaarden Zwartbeeld Computer Service
Deze algemene voorwaarden is voor het laatst gewijzigd op 22 juli 2020 (versie 4.4)

Je kunt dit document lezen met een programma als Acrobate Reader. Indien je dit nog niet op de computer hebt geïnstalleerd,
kun je hieronder Adobe Reader downloaden en installeren.

get adobe reader
Gratis verzonden en retour

Voor alle bestellingen!

Bestelling mits op voorraad

Voor 15:00 besteld, morgen in huis!

Refurbished producten

Naar eigen wens samen te stellen

100% veilige afhandeling

PayPal / MasterCard / Visa