Computer APK op locatie

 49,00 incl. BTW

  • 1 uur een monteur aan huis
  • Ongewenste programma’s verwijderen
  • Computer of laptop stofvrij maken
  • Controleren van het systeem
  • Geen voorrijkosten 15 km rondom Alkmaar

Na bestelling nemen wij contact op voor een afspraak, dit kan vaak dezelfde dag nog!

Gratis verzending Nederland & België !

  • Check Mark Servicegerich, te bereiken via mail en telefoon
  • Check Mark 1 jaar garantie Ook op refurbished
  • Check Mark Veilige betalingen
GEGARANDEERD VEILIG AFREKENEN

Beschrijving

Computer opschonen – Computer APK

Als u uw computer of laptop al een tijd gebruikt zullen er allerlei onnodige programma’s op uw computer komen te staan of misschien staat uw browser wel vol met toolbars. Maakt u zich zorgen over de beveiliging van uw computer of laptop en wilt u zeker weten dat alles in orde is? Een ervaren monteur kijkt u computer of laptop van a tot z na. Tijdens het opschonen zal onze monteur uw overige vragen ook uitgebreid beantwoorden. Het beste kunt u dit product zien als een APK voor uw computer of laptop!

Na bestelling nemen wij contact op voor een afspraak, dit kan vaak dezelfde dag nog!

Om uw computer tiptop in orde te houden, is het belangrijk geregeld aan onderhoud te doen. Onze computer APK zorgt ervoor dat de hardware stofvrij wordt gemaakt en hersteld de software met behulp van professionele software. Ook verwijderen we toolbars in uw browser en andere vervelende ongewenste programma’s. In Windows 10 is vrijwel al het onderhoud automatisch ingepland. De computer doet het meeste werk zonder dat u het merkt. Ondanks dat zijn er nog een flink aantal taken die Windows niet automatisch uitvoert. Merkt u dat de computer of laptop steeds trager gaat werken? Bel ons voor een grote beurt. Nog beter is om het onderhoud preventief uit te laten voeren, Een keer per jaar een computer APK kan een hoop frustratie schelen en verlengd de levensduur van uw systeem aanzienlijk.

Nog beter is om het onderhoud preventief uit te laten voeren, Een keer per jaar een computer APK kan een hoop frustratie schelen en verlengt de levensduur van jouw systeem aanzienlijk.

Overige vragen tijdens de computer APK

Als onze monteur de computer APK bij u uitvoert heeft u ook volop de gelegenheid om overige vragen te stellen. Wij adviseren u graag en leggen diverse oplossingen duidelijk aan u uit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.