Computer service voor Studenten. 10� korting met geldige studentenkaart!

Computer Reparaties en Services die je uitgaansleven niet in gevaar brengen!

Studenten opgelet! Computer Reparaties en Services die je uitgaansleven niet in gevaar brengen! Moet je met spoed je werkstuk afmaken of die belangrijke opdracht inleveren, maar is je computer gecrasht? Of heb je veel waardevol werk op een defecte harde schijf staan die moet worden hersteld? Geen nood, Zwartbeeld is voor je beschikbaar! Wij komen naar je toe in Alkmaar en omgeving en lossen je computerprobleem snel op.

Zwartbeeld is gedreven om vaak nog op dezelfde dag een professionele en betaalbare computerreparatie te leveren. Wij brengen GEEN kosten in rekening voor service op dezelfde dag EN in 95% van de gevallen kan de reparatie nog op dezelfde dag worden uitgevoerd.

Zwartbeeld computer service voor studenten

Data Recovery

Dus je computer is gecrasht. Dat betekent niet dat daarbij al je foto’s video’s, documenten en andere belangrijke data verloren zijn gegaan. Zwartbeeld biedt je data recovery, data transfer en back-up diensten om je te verzekeren dat je al je belangrijke bestand kunt behouden.

  • Overzetten van data van een computer naar een andere.
  • Installeren van een back-up systeem om je data te beschermen tegen verlies door een virus of crash
  • Terug halen van verloren of beschadigde bestanden.
BEKIJK ALLE DIENSTEN VAN ZWARTBEELD

Zwarbeeld biedt service aan studenten

Langzame computers versnellen

Wanneer je computer niet lekker meer reageert en het lang duurt voor je programma’s starten, dan heb je echt niet direct een nieuwe computer nodig. Vaak is het mogelijk je Pc- of laptop weer op snelheid te krijgen. Zwartbeeld kan dat voor je regelen.

  • Grondige analyse van je computer of laptop.
  • Virus en malware verwijdering
  • Reparatie van laptops en Pc’s.
  • Bouw en installatie van nieuwe computers

Computer stuk en je afstudeeropdracht moet af?

Vul het onderstaande formulier in of bel 072-2208212 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wij komen in de meeste gevallen nog dezelfde dag naar je toe voor ondersteuning!

Kies hier je computer type *

DesktopLaptopTabletGSMAnders

Privacyverklaring *

Ja, ik stem in met de Privacy Policy van Zwartbeeld.
En dat is niet alles, wij geven je 30 dagen garantie!

Wij staan voor ons werk en geven je 30 dagen garantie op de geleverde diensten. Als je niet volledig tevreden bent met de service die wij heb verleend, ontvang je een volledige terugbetaling. (voorwaarden zijn van toepassing)