Sneller maken van je computer of laptop

Begint je computer of laptop na vele jaren gebruik toch wat trager te worden? Je kunt dan natuurlijk altijd kiezen voor onze computer APK. Maar dit kan lang niet altijd een oplossing zijn, vaak denk je eerder dat dit ligt aan belangrijke onderdelen ligt zoals de processor of het geheugen. In veel gevallen is een verouderde harde schijf namelijk de oorzaak voor tegenvallende prestaties. Een upgrade van een gewone harde schijf naar een SSD (Solid State Drive) door Zwartbeeld zorgt er in dat geval voor dat je computer weer sneller wordt dan ooit tevoren. Want wie wilt dat nu niet dat zijn Windows computer opstart binnen 20 seconden.

Update naar SSD biedt nog een aantal andere voordelen zoals:

– SSD werkt stil omdat er geen bewegende onderdelen zijn
– SSD is hierdoor ook zuiniger (de laptopbatterij gaat langer mee)
– SSD werkt hierdoor ook een stuk koeler
– SSD is lichter (magnetische schijven zijn zwaarder dan flash chips)
– SSD is schokbestendig


SSD-HDD vervangen zwartbeeld

Voordelen SSD schijf!

Oudere typen harde schijven bevatten een magnetische leeskop die over het oppervlak van de schijf beweegt en zo je gegevens afleest.

Dit is een kwetsbaar systeem, dat in de loop der jaren leidt tot fragmentatie van je belangrijke bestanden. Hierdoor wordt een laptop of computer na enige tijd gebruik merkbaar trager.

Een SSD schijf heeft geen mechanische delen, waardoor de benadering van de gegevens op de schijf vele malen sneller zal zijn!

Tot wel 5x sneller en minder kwetsbaar

Een SSD is 5x sneller dan een gewone harde schijf, en heeft standaard een fabrieksgarantie van 5 jaar i.p.v. 1 jaar. In een SSD schijf zitten geen mechanische onderdelen en dus minder kwetsbaar. Je moet dit vergelijken met een USB stick waar ook geen mechanische delen in zitten.


Hoe kan Zwartbeeld jouw helpen bij het plaatsen van een SSD?

Het plaatsen van een SSD is niet erg lastig. De oude HDD dient verwijderd te worden en de SSD komt in de plaats van de verwijderde HDD. Echter een nieuwe SSD wordt “leeg” aangeleverd, er dient nog een besturingssysteem geïnstalleerd te worden. Daarom biedt Zwartbeeld jouw een totaal oplossing.

Mogelijkheid 1: Plaatsing van een nieuwe SSD + een kloon van uw oude HDD
Wij plaatsen een nieuwe SSD en voordat we deze voor u plaatsen maken wij een kloon van uw oude HDD. Hierbij blijven programma’s, instellingen en gegevens identiek en alles werkt zoals u gewend bent echter veel sneller

Een SSD Upgrade (inbouwen) inclusief overzetten bestaande installatie & bestanden is er al voor
120 GB SSD € 98,00 of een 240 GB SSD € 118,00

Mogelijkheid 2: Plaatsing van een nieuwe SSD + een installatie van het besturingssysteem.

Wij plaatsen een nieuwe SSD en installeren het juiste besturingssysteem welke bij uw laptop of computer hoort. Dit inclusief drivers en updates van het besturingssysteem. Deze keuze is ideaal wanneer u een frisse start wilt maken. Prijs in overleg.

Mogelijkheid 3: Plaatsing van een nieuwe SSD + een installatie van het besturingssysteem en een back-up van uw gegevens. Prijs in overleg.

Voordat wij de nieuwe SSD plaatsen maken wij eerst een back-up van al uw gegevens op de oude HDD. Vervolgens plaatsen wij de SSD, installeren het bijbehorende besturingssysteem inclusief drivers en updates. Als laatste plaatsen wij de eerder gemaakte back-up weer terug. Een frisse start met behoud van gegevens zoals foto’s, documenten, favorieten en mail.

Wil je jouw hele computerervaring sneller maken zoals opstarten binnen 15 seconden, sneller programma’s laden en eerder je game spelen? Gebruik dan een SSD.  Laat ons jouw dan helpen bij het inbouwen van een SSD schijf. Bel nu met ons 072-220 8212 of vul het formulier hieronder in.


SSD-update-Zwartbeeld
All-in pakket
120GB SSD upgrade
€ 98,00 incl. BTW

SSD-update-Zwartbeeld
All-in pakket
240GB SSD upgrade
€ 118,00 incl. BTW

SSD-update-Zwartbeeld
All-in pakket
500GB SSD upgrade
€158,00 incl. BTW

SSD-update-Zwartbeeld
All-in pakket
1TB SSD upgrade
€198,00 incl. BTW


Afspraak maken?

Zwartbeeld kan tegen zeer scherpe prijzen de harddisk upgrade naar een SSD schijf. Wanneer je gebruik wilt maken van deze diensten die Zwartbeeld levert vul dan het formulier hieronder in, of bel gelijk met ons servicenummer 072- 2208 212 voor meer informatie! Wij helpen je graag verder!

Kies hier je computer type *

DesktopLaptopTabletGSMAnders

Privacyverklaring *

Ja, ik stem in met de Privacy Policy van Zwartbeeld.