Wat is een virus op de computer?

Een computervirus is een klein maar schadelijk computerprogramma. Dit kleine programma kan zich in andere programma’s nestelen waardoor het telkens als dat programma start ook zal worden gestart. Sommige virussen zijn in staat zichzelf te verspreiden via het netwerk, een USB stick en je mailprogramma. Door het verspreiden of wissen van jou gegevens kun je  ernstige schade ondervinden en zelfs de controle over je computer verliezen.

Professionele virusscanner

Wij hebben verschillende professionele tools om je computer te scannen op virussen. Dit doen we om in eerste instantie te bepalen welke virussen er aanwezig zijn. Vervolgens zullen wij gerichte acties uitvoeren voor de aanwezige virussen. Daarna voeren wij nog enkele uitgebreide virus en malware scans uit om er zeker van te zijn dat je computer weer helemaal schoon is. Tot slot werken wij je Windows software en je aanwezige virusscanner helemaal bij. Als er geen goede virusscanner aanwezig is zullen wij je adviseren om direct een nieuwe virusscanner aan te schaffen bij ons.

Is een goede Antivirus pakket belangrijk?

Een goede bescherming tegen een computervirus is van groot belang voor de werking van je computer, de continuïteit van je werk (bedrijf) en de veiligheid van jou gegevens en jou identiteit. Een goed antivirus programma heeft ook een goede en gebruiksvriendelijke firewall en tevens anti malware en anti spyware maatregelen voor optimale bescherming.

Wij staan voor kwaliteit en derhalve adviseren wij om een goede en betaalbare antivirus scanner aan te schaffen. Wij adviseren dan ook BullGuard Internet Security, welke op dit moment als beste uit alle gerenommeerde test met kop en schouder bovenaan staat! Omdat wij partner zijn van BullGuard Internet Security kunnen wij je tegen een gereduceerd tarief voorzien van een licentie van dit softwarepakket.

Probeer nu 60 dagen gratis BullGuard Internet Security uit en overtuig uzelf! Uiteraard kunnen wij ook al direct de BullGuard licenties leveren met een extra korting. Druk hier om een 30 dagen versie gratis te downloaden.

Wat kunnen wij doen!

  • Verwijderen van virussen, ransomware
  • Ook verwijderen van adware, malware & spyware
  • Professionele scan tools beschikbaar
  • Gratis bijwerken van je Windows systeem
  • Gratis bijwerken van je huidige antivirus pakket
  • En gratis advies om problemen te voorkomen
  • Kijk voor tarief op onze tarievenlijst

Afspraak maken?

Zwartbeeld kan tegen zeer scherpe prijzen alle Virusscanner software leveren. Wanneer je gebruik wilt maken van deze diensten die Zwartbeeld levert neem dan contact op en vul het formulier in of bel gelijk met ons servicenummer 072- 2208 212 voor meer informatie! Wij helpen je graag verder!

Kies hier je computer type *

DesktopLaptopTabletGSMAnders

Privacyverklaring *

Ja, ik stem in met de Privacy Policy van Zwartbeeld.