fbpx

Dé specialist in computerproblemen | Bel 072-2208212 | info@zwartbeeld.nl

E-mail probleem. Wij lossen het voor je op!

Wij lossen al je e-mail problemen op

Komt het verzonden e-mail bericht niet aan? Of krijg je juist geen emails meer binnen? Dit is onhandig en erg vervelend. Wij staan snel voor je klaar om problemen met email te verhelpen. Samen bekijken we naar de problemen met je email. Dit doen we altijd op een rustige manier. Allereerst kijken we naar de reden van het probleem, daarna proberen we de mailproblemen zo goed mogelijk te herstellen.

Wij lossen al je problemen met het verzenden en ontvangen van e-mail op!


Email probelmen Zwartbeeld helpt

Vaak worden de verkeerde e-mail instellingen gebruikt.

Verkeerde instellingen van je e-mailprogramma kunnen een oorzaak zijn van verschillende problemen met email. Ook kan een virus de aanstichter zijn.

Het antivirusprogramma zelf kan ook problemen met mailen veroorzaken, deze kan mailtjes tegenhouden. Veilig internetten is dus van groot belang.

Soms zijn er andere oorzaken: je gebruikt de mailserver van de verkeerde provider of het e-mailadres staat op één van de zwarte lijsten tegen spam. Ook kan het zijn dat bijlagen van de e-mail worden geweigerd. Wij lossen al dit soort problemen moeiteloos voor je op, en dat allemaal aan huis of via hulp op afstand zodat je niet speciaal de deur uit hoeft. Wel zo makkelijk!


Wat is het verschil tussen POP3 en IMAP?

Bij het instellen van een e-mailadres kan je kortweg gebruik maken van twee protocollen (POP3 en IMAP). Beide protocollen hebben voor- en nadelen, hieronder geven wij hier meer uitleg over.

POP3 wat is dat

IMAP

Het POP-protocol heeft als voordeel dat het aantal berichten dat je kunt opslaan gelijk is aan de opslagcapaciteit van je computer. Ook kun je berichten die op je computer zijn opgeslagen bekijken, zonder dat een internetverbinding noodzakelijk is. Echter, het lezen van je e-mail op verschillende computers of e-mailprogramma’s zal voor problemen zorgen. Bovendien loop je het risico e-mail kwijt te raken als je harde schijf crasht.

Voordelen

  • De mailbox wordt iedere keer volledig opgehaald zodra je connectie maakt met de e-mailserver, de e-mailbox zal dus minder snel vollopen.
  • Je hoeft niet altijd connectie te hebben met het internet om je e-mail te kunnen lezen.

Nadelen

  • Als het apparaat waarmee je de e-mail ophaalt kapot gaat, dan is de e-mail verloren (tenzij je een back-up hebt gemaakt).
  • Als je via een ander apparaat (mobiele telefoon, tablet of computer) of webmail de e-mail ophaalt, dan kan het zijn dat je in het ene apparaat andere e-mail hebt staan dan bij het andere apparaat.

IMAP lost de nadelen van POP op: je kunt meerdere applicaties gebruiken om dezelfde inbox te benaderen en je e-mail blijft bewaard als je computer crasht.

Echter is het iets lastiger om je e-mail offline te lezen, omdat de e-mail op de server staat. box te benaderen en je e-mail blijft bewaard als je computer crasht.

Voordelen

  • Als het apparaat waarmee je de e-mail ophaalt kapot gaat, dan blijft de mail op de server staan.
  • Handig als je via een ander apparaat (mobiele telefoon, tablet of computer) of webmail de e-mail ophaalt, op alle apparaten staat dezelfde e-mail.

Nadelen

  • Je dient altijd connectie te hebben met internet om je e-mail te kunnen lezen.
  • De mailbox wordt niet fysiek van de server afgehaald. Het schijfruimte gebruik zal dus toenemen wanneer je de e-mailbox niet regelmatig opschoont (e-mail verwijderen).

Specialisten in computer Email

Maak een afspraak en wij komen graag bij je langs om samen een plan van aanpak te maken. Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken vul dan het formulier hieronder in. Of bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 20:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 20:00 uur op het telefoonnummer 072-2208212
Kies hier je computer type *

DesktopLaptopTabletGSMAnders

Privacyverklaring *

Ja, ik stem in met de Privacy Policy van Zwartbeeld.Gratis verzonden en retour

Voor alle bestellingen!

Bestelling mits op voorraad

Voor 15:00 besteld, morgen in huis!

Refurbished producten

Naar eigen wens samen te stellen

100% veilige afhandeling

PayPal / MasterCard / Visa