Zwartbeeld-regels-coronavirus

Zwartbeeld blijft je helpen bij jouw problemen en vragen.

Lees hier over onze maatregelen bij Corona. Wij willen je graag via deze pagina informeren over de werkwijze van Zwartbeeld en wat je van ons kan verwachten tijdens de Corona crisis. We zitten nu in een tijd waar ICT belangrijker is geworden, om economisch door te kunnen gaan, maar zeker ook om sociaal contact te onderhouden.

‘Hulp op afstand!’

Maatregelen bij Corona houd ook voor Zwartbeeld in; dat wij de maatregelen die opgesteld zijn door het RIVM serieus nemen en te hanteren.
Wij zullen onze ondersteuning, wanneer mogelijk eerst ‘Hulp op afstand’ bieden. In de tijd waar automatisering al ver ontwikkeld is, kunnen wij je ten alle tijden helpen bij problemen met jouw computers en veel omringende apparatuur, d.m.v. onze dienst ‘Remote Support’.

Bij deze dienst nemen wij jouw computer (na een kleine handeling door jou aan jouw zijde) op afstand over. Wij zien dan jouw gehele scherm en kunnen uw toetsenbord en muis besturen. Dit lijkt er net op alsof wij bij jou op locatie zijn. Hiervoor moet je altijd op jouw scherm toestemming geven, eerder kunnen wij niet bij jou inloggen. Als wij jouw probleem hebben opgelost, loggen we direct uit jouw computer. Wij kunnen niet meer zelf automatisch opnieuw inloggen, je moet dan weer opnieuw toestemming geven op jouw scherm. Hiervoor komt altijd een melding in jouw scherm.

Wanneer ‘Hulp op afstand’ niet mogelijk is.

Er zijn een aantal problemen te bedenken, wat niet op afstand op te lossen zijn. Een voorbeeld hiervan is; Jouw computer heeft geen contact met internet. Dan kunnen wij je niet op afstand helpen. Wij kunnen dan een afspraak met jou inplannen, om bij jouw op locatie het probleem te gaan verhelpen. Dit bezoek gaat op een aantal punten, anders verlopen dan u gewend bent van ons.

Voorzorgsmaatregelen voorkomen besmetting tijdens een bezoek.

  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Wij schudden geen handen.
  • Als de richtlijnen vanuit de overheid wijzigen, gaan deze automatisch van toepassing zijn, als aanvulling op deze punten.
  • Wij wassen voordat wij beginnen, eerst onze handen, en drogen onze handen met papier.
  • Wij desinfecteren daarna onze handen met onze eigen desinfectiemiddelen.
  • Wij werken uitsluitend met handschoenen, welke bij iedere nieuw bezoek worden vernieuwd.
  • Wij maken voordat wij beginnen eerst alle toetsenborden en muizen schoon met onze desinfectiemiddelen.
  • Wanneer wij samen met jou iets moeten bekijken, bewaren wij wat afstand.
  • Als je niet helemaal lekker bent vragen wij je jouw verantwoordelijkheid te nemen en de afspraak af te zeggen.

Jouw computer en andere ICT is nu nog belangrijker dan ooit.

Problemen met jouw computer bel 072-220 8212 of vul het formulier hieronder in. Meestal kunnen wij de zelfde dag nog langs komen.

WIJ DOEN ER ALLES AAN OM BESMETTING TE VOORKOMEN. HET CORONA VIRUS HEEFT ONZE VOLLE 100% AANDACHT!!


Kies hier je computer type *

DesktopLaptopTabletGSMAnders

Privacyverklaring *

Ja, ik stem in met de Privacy Policy van Zwartbeeld.