fbpx

Dé specialist in computerproblemen | Bel 072-2208212 | info@zwartbeeld.nl

Klachtenregeling bij Zwartbeeld computer service

Garantie en Klachten bij Zwartbeeld!

Op al onze reparatie en aankopen bij Zwartbeeld Computer Service krijg je uiteraard garantie. Dit kan variëren van fabrieksgarantie tot de garantie die wij uit coulance aan je aanbieden. Hieronder tref je een overzicht aan waar wij garantie op geven en wat de duur daarvan is. Mocht het zo zijn dat na de levering van een dienst het probleem zich opnieuw voordoet, dan vragen we je of je ons daar meteen over kan informeren zodat wij dit alsnog kunnen herstellen.

Garantie:

Algemene diensten:
Wij geven twee weken garantie op de door ons geleverde diensten. Zie onze algemene voorwaarden.
Hardware aanschaf:
Op hardware reparaties hanteren wij de normale fabrieksgarantie zoals deze wordt geleverd vanuit onze leveranciers. Het is dus mogelijk dat er verschillende fabrieksgaranties worden gegeven vanuit onze leveranciers.

Reparaties:

Op de door ons uitgevoerde reparaties hanteren wij dezelfde garantie voorwaarden als onze Algemene diensten. Mocht het zo zijn dat na de levering van een dienst het probleem zich opnieuw voordoet, dan vragen we je of je ons daar meteen over kan informeren zodat wij dit alsnog kunnen herstellen.

Klachtenprocedure:

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door ons contactformulier in te vullen.  Wij komen dan spoedig met een reactie en proberen samen met jou tot een oplossing te komen. Doe dit – mede om eventuele schade te beperken – binnen één week.

Je kunt geen rechten ontleden aan b.v. kosteloze herstelwerkzaamheden, garantie etc, wanneer je jou klacht of ontevredenheid niet binnen twee weken schriftelijk of per e-mail kenbaar heb gemaakt bij Zwartbeeld Computer Service. U kunt dit doen door ons te mailen of een brief te sturen naar het volgende adres:

Zwartbeeld Computer Service
T.a.v. Klantenservice/klacht
Heinskensdel 7
1831CK Koedijk

Jou klacht heeft onze aandacht!

Zwartbeeld zal binnen 3 werkdagen reageren en alles in het werk stellen om het probleem op te lossen. Het is ons beide belang dat een klacht de relatie en het vertrouwen niet schaad. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij je binnen 3 dagen weten wanneer je antwoord kunt verwachten. Daarnaast moet ook de volgende vermeldingen worden opgenomen:
  • Factuur nummer (indien aanwezig)
  • Product
  • Duidelijk omschrijving van de klacht
Je kunt je klacht kenbaar maken door ons contactformulier in te vullen, wij nemen dan contact met je op. Ben je ontevreden, vertel het ons. Ben je tevreden, vertel het anderen!Kies hier je computer type *

DesktopLaptopTabletGSMAnders

Privacyverklaring *

Ja, ik stem in met de Privacy Policy van Zwartbeeld.Gratis verzonden en retour

Voor alle bestellingen!

Bestelling mits op voorraad

Voor 15:00 besteld, morgen in huis!

Refurbished producten

Naar eigen wens samen te stellen

100% veilige afhandeling

PayPal / MasterCard / Visa