KPN stopt alle hostingdiensten XS4ALL per 1 oktober 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

In dit artikel:

KPN stopt alle hostingdiensten XS4ALL per 1 oktober 2021

Provider KPN heeft aangegeven 1 oktober 2021 alle hostingdiensten van zijn merknaam XS4ALL stop te zetten. Dit betreft het stoppen van domeinnaamreservering, e-mail op domein en webhosting.

Klanten van KPN die deze diensten afnemen dienen deze voor 1 oktober op te zeggen of over te stappen op een andere provider. Om over te stappen op een andere provider biedt XS4ALL een verhuiscode, waarmee een derde partij de domeinnaam kan overnemen. Wie op 1 oktober nog niet heeft opgezegd of is overgestapt, verliest automatisch toegang tot alle hostingdiensten van XS4ALL.

Werken in de cloud met Zwartbeeld

Gevolgen stopzetten hostingdiensten XS4ALL

Wat gebeurt er na 1 oktober met jouw hostingdiensten van XS4all? Als je een van bovenstaande diensten hebt, dan zal deze na 1 oktober stoppen. Het vervelende hieraan is dat je ook na 1 oktober niet meer kan inloggen om jouw gegevens te verhuizen. Zorg er dus voor dat je ruim voor die tijd alle hostingdiensten hebt verhuist! Het kan namelijk even tijd kosten voordat je de gegevens bij elkaar hebt gezocht die nodig zijn voor verhuizen naar een andere hostingpartij.

Het alternatief voor Hostingdiensten XS4ALL van KPN

Als je gebruik maakt van de hostingdiensten van KPN en wilt overstappen naar een andere provider, dan ben je bij Zwartbeeld aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatieve hostingdiensten aan zoals domeinnaamreservering, veilige e-mail op domein en webhosting.

Gratis webhosting en domeinnaam in ons Alles-In-1 pakket!

Ons Alles-In-1 hostingpakket biedt alle tools die je nodig hebt voor jouw bedrijf. Het pakket is inclusief e-mail op domein, Cloud opslag, gratis domeinnaam en gratis webhosting.

  • Zwartbeeld alles in 1: Voor €19,95 per maand heb je alle hosting die je nodig hebt!
  • Veilig cloud opslag voor het opslaan en delen van bestanden
  • Email in de cloud inclusief gedeelde chat, agenda en contacten
  • Snelle hosting voor je website inclusief gratis SSL-certificaat
  • Gratis domeinnaam: Kies uit honderden domeinnamen en plaats jouw website in op het World Wide Web

Waarom is Zwartbeeld het juiste alternatief voor jouw XS4ALL hosting?

Wij hosten alles op snelle SSD-schijven en maken wij uitsluitend gebruik van alleen eigen hardware die wij neerzetten in sterk beveiligde datacentra in Nederland. Hierdoor voldoe je gelijk aan belangrijkste eisen van de avg. Daarnaast helpt Zwartbeeld je graag persoonlijk verder zodat je alleen bestelt wat je echt nodig hebt. Heb je later vragen? Dan kan je gewoon bellen.

De migratieservice van Zwartbeeld

Het migreren van je website of email kan stressvol en tijdrovend zijn. Onze migratieservice zorgt ervoor dat onze nieuwe klanten een soepele migratie naar onze servers ervaren. Helpen we gelijk alles te installeren op jouw computer.

Neem contact met ons op via ons contactformulier, livechat via Whatsapp of bel ons gerust op via 072 220 82 12 voor meer informatie.