Microsoft Office 365 NL

 69,00 incl. BTW

Wij kunnen u de licentiesleutel binnen enkele minuten mailen, neem contact op voor de beschikbaarheid, wij hebben de licenties (bijna) altijd in voorraad.

Office 365 bevat

  • Word 2019
  • Excel 2019
  • PowerPoint 2019
  • OneNote 2019
  • Outlook 2019
  • Access 2019
  • Publisher 2019

Taal: Nederlands
Licentie: Voor 1 PC – 1 Jaar

Op voorraad

Gratis verzending Nederland & België !

  • Check Mark Servicegerich, te bereiken via mail en telefoon
  • Check Mark 1 jaar garantie Ook op refurbished
  • Check Mark Veilige betalingen
GEGARANDEERD VEILIG AFREKENEN

Beschrijving

Word

In de nieuwe leesmodus wordt tekst automatisch in kolommen gezet, zodat je het scherm gemakkelijker kunt lezen. Minder menu’s betekent meer aandacht voor je inhoud, met alleen de hulpmiddelen die waarde toevoegen aan wat je leest.
Open een PDF-bestand in Word en maak gebruik van de mogelijkheid om de inhoud, zoals paragrafen, lijsten en tabellen, te bewerken alsof het in Word was gemaakt.
Toon jouw stijl en professionaliteit met sjablonen, en bespaar tijd. Bekijk Word-sjablonen in meer dan 40 categorieën.

Excel

In Excel 2019 heeft elke werkmap een eigen venster, zodat het gemakkelijker is om binnen twee werkmappen tegelijk te werken. En dat maakt het leven nog gemakkelijker als je met twee monitors werkt.
Je vindt tevens verschillende nieuwe functies in de categorieën wiskunde en trigonometrie, statistisch, techniek, datum en tijd, naslag en referentie, en tekstfuncties.
Met de nieuwe knop Aanbevolen grafieken op het tabblad Invoegen kun je uit een groot aantal grafieken kiezen die voor jouw gegevens geschikt zijn. Verwante soorten grafieken zoals spreidingsdiagrammen en bellendiagrammen vind je onder één dak.

OneNote

Teken gemakkelijk en wis of wijzig dit met je vinger, digitale pen, muis of een apparaat met aanraakfunctionaliteit, zoals een tablet-pc of een Windows 8-tablet. Als je handgeschreven aantekeningen wilt delen en je maakt je zorgen over de leesbaarheid, kan OneNote jouw handschrift automatisch omzetten in tekst.
Het verbeterde hulpprogramma Verzenden naar OneNote maakt het gemakkelijker dan ooit om wat je op je scherm ziet te knippen en naar een webpagina te sturen, een compleet document naar een sectie van een notitieblok te verplaatsen, of snel wat notities neerkrabbelen die vervolgens automatisch worden opgeslagen en gerangschikt als onderdeel van je notitieblok.
Je kunt vrijwel elk computerbestand aan elk gedeelte van je aantekeningen hechten, waardoor een kopie van dat bestand in je notitieblok wordt opgeslagen. Je kunt ook Excel-spreadsheets en Visio-diagrammen binnen OneNote opslaan en de inhoud daarvan binnen je aantekeningen bewerken.

PowerPoint

Met Weergave voor de presentator zie jij je aantekeningen op je monitor, terwijl jouw publiek alleen de dia ziet. In voorgaande uitgaven was het lastig om erachter te komen wie nou precies wat en op welke monitor kon zien. In de verbeterde Weergave voor presentator is dat hardnekkige probleem opgelost, zodat je er gemakkelijker mee kunt werken.
Nooit meer langdurig naar objecten op je dia’s staren om te zien of ze zijn uitgelijnd. Er worden automatisch hulplijnen weergegeven als je objecten, zoals afbeeldingen en vormen, bijna zijn uitgelijnd. Ze geven ook aan wanneer je objecten op gelijkmatige afstand staan.
PowerPoint ondersteunt nu meer multimedia-indelingen zoals .mp4 en .mov met H.264-video en AAC (Advanced Audio Coding)-audio en meer inhoud met high-definition. PowerPoint 2013 bevat meer ingebouwde codecs, zodat je deze niet meer hoeft te installeren om bepaalde bestandsindelingen te laten werken.

Outlook

De Personenkaart brengt alle belangrijke gegevens over een contactpersoon samen op één plek: telefoon, e-mail, adres, bedrijfsinformatie, updates van sociale media en zelfs of ze beschikbaar zijn. Vanaf de kaart kun je een vergadering plannen, een chatbericht sturen of de persoon bellen. Kortom: al je communicatie vanuit één centrale plek.
Je agenda kan je heel wat meer vertellen dan alleen maar de tijd van je volgende afspraak. Je kunt jouw plaatselijke weerbericht toevoegen aan je agenda-weergave, samen met het huidige weer.
Ontvang push-e-mail, afspraken en contactpersonen van Outlook.com (voorheen Hotmail): alles gemakkelijk aangeleverd in je vertrouwde Outlook-omgeving.

Access

Je typt gewoon wat je wilt traceren en Access gebruikt tabelsjablonen om een app te maken die de klus klaart.
“Door de gegevens de database niet meer zien” overkomt je nooit meer. Een standaard app-structuur maakt het navigeren binnen apps vertrouwd en gemakkelijk.
Gegevens nauwkeurig invoeren is gemakkelijk met vervolgkeuzemenu’s en aanbevelingen die verschijnen als je begint te typen.

Publisher

Maak in een handomdraai dynamische publicaties door het toevoegen van vooraf samengestelde bouwstenen met inhoud, zowel ingebouwd als afkomstig uit de Publisher-community, rechtstreeks vanuit Publisher 2019. Kies uit een reeks pagina-onderdelen, zoals zijbalken en artikelen, evenals agenda’s, kaders, advertenties en nog veel meer.
Gebruik professioneel ogende effecten voor tekst, vormen en afbeeldingen, inclusief zachtere schaduwen, reflecties, en Open Type-functies als ligaturen en stijlalternatieven.
Je kunt Publisher gebruiken om je online-albums op Facebook, Flickr en andere services te doorzoeken en afbeeldingen direct toe te voegen aan het document, zonder dat je ze eerst hoeft op te slaan.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.