Online harde schijf en veilig werken in de cloud met Zwartbeeld

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

In dit artikel:

Ken je dat? Lang hebben zitten werken aan een belangrijk bestand en dan valt ineens je computer uit en is het bestand verloren. Als je lokaal aan dit bestand hebt gewerkt op je computer, is de kans groot dat je dit bestand nooit meer terug krijgt. Dit was nooit gebeurd als je gebruik had gemaakt van een online harde schijf. Wat is dan een online harde schijf en wat zijn de voordelen ervan?

Een online harde schijf is simpel gezegd een online omgeving waar je je bestanden kunt opslaan, bewerken en delen. Deze bestanden worden automatisch voor je opgeslagen in de cloud, zodat werk nooit verloren gaat. Wanneer je in de cloud werkt kan je op twee verschillende manieren werken. Direct online in de web browser of met een synchronisatie tool op je computer of mobiele apparaten. Je kunt het vergelijken met een USB-stick, alleen staan deze bestanden dan ook opgeslagen in een beveiligde online omgeving.

Bestanden eenvoudig delen met een online harde schijf

Het is natuurlijk fijn om bestanden veilig opgeslagen te hebben in de cloud, maar er komen ook een hoop andere opties voor je bij. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijk bestanden delen met anderen. Met een paar klikken kan je snel en veilig bestanden delen met uw collega’s of externe gebruikers.

Neem onze online harde schijf Zwartbeeld Cloud als voorbeeld. Wanneer je met collega’s bestanden wilt delen of bewerken maak je teamfolders aan en koppel je de gewenste gebruikers. Alle mappen zullen gesynchroniseerd worden met de geselecteerde gebruikers, waarna iedereen de bestanden in de teamfolder en de laatste aanpassingen kan inzien. Ook is het mogelijk bij Zwartbeeld Cloud om bestanden met externe gebruikers te delen door middel van een gratis gastaccount of een URL link.

bestanden-synchroniseren


Waarom is een online harde schijf beter dan een externe harde schijf?

Het belangrijkste voordeel van onze online harde schijf ten opzichte van een externe harde schijf, is dat bestand nooit verloren kunnen gaan.

Bij Zwartbeeld Cloud wordt alles voor je bijgehouden en heb je hierdoor altijd een back-up van iedere folder en bestand. Ook is het mogelijk om verwijderde bestanden en versies terug te halen. Dit is handig wanneer je per ongeluk een bestand of versies verwijderd hebt.

Met een online harde schijf ben je er ook zeker van dat informatie wordt beschermd tegen onvoorziene gevaren. Denk aan stroomuitval, diefstal van een externe harde schijf, brand en virussen. Hierdoor kan het zijn dat je je bestanden voor altijd kwijt bent. De online cloud omgeving beschermt je tegen dit soort bedreigingen, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken dat bestanden verloren gaan.

Online in de webbrowser heb je de mogelijkheid om veilig aan bestanden te werken in de cloud. Ook kan je dit doen samen met je collega’s in de gedeelde teamfolders. Zie elkaars aanpassingen in real time en chat met elkaar in het bestand.

Werk je liever toch niet in de online webbrowser? Download dan de Zwartbeeld Cloud Sync Tool op je desktop en werk veilig via je eigen computer in de cloud. Alle gemaakte folders, bestanden en wijzigingen op de computer synchroniseren direct door naar de cloud en alle andere gebruikers waarmee de mappen zijn gedeeld.

Zwartbeeld-afspraak-maken


De veiligheid van onze online harde schijf

Jouw privacy staat voorop bij Zwartbeeld Cloud! Al je bestanden staan veilig opgeslagen en versleuteld in Nederlandse Datacenter met 256-bit AES encryptie. De bestanden in Zwartbeeld Cloud versleutelen wij automatisch voor je, dus daar hoef je verder ook niets voor te doen. Daarnaast zijn wij AVG gecertificeerd, waardoor je altijd voldoet aan de privacyregels van Nederland. Bij Zwartbeeld Cloud verzekeren we je dat wij jouw data nooit analyseren of je informatie delen met derden.

Probeer Zwartbeeld Cloud nu 2 weken gratis uit

Ben je benieuwd wat nog meer mogelijk is met Zwartbeeld Cloud. Start dan een gratis proefversie! Gedurende 14 dagen kan je dan ontdekken hoe de online omgeving precies werkt en wat je er allemaal mee kan. Kom je er zelf niet uit of wil je liever wat meer uitleg over de online harde schijf, plan dan een gratis online 1-op-1 rondleiding. Een van onze experts zal je dan in 30-60 minuten alles uitleggen wat je moet weten over Zwartbeeld Cloud. Hier krijg je dan ook de gelegenheid om al je vragen te stellen. Neem nu contact op zodat ook jij snel kan werken in de Zwartbeeld cloud. Bel 072-220 8212 met al jouw vragen.

Ga verstandig om met je bestanden, kies voor Zwartbeeld Cloud!

Zwartbeeld cloud