Plakgoten en waslijnen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

In dit artikel:

Het was een drukke maand januari. We hebben veel mensen en bedrijven kunnen helpen en daarnaast zijn we druk geweest met het helpen verbouwen, inrichten en operationeel krijgen van een nieuwe werkplaats voor een van onze klanten! We krijgen steeds meer bekendheid in Noord-Holland en dat zorgde ervoor dat ook de capaciteit van onze eigen werkplaats in Koedijk bijna niet meer voldoende is.

De nieuwe ruimte die wij deze maand hebben ingericht voor deze klant was een lege ruimte, waarin we geheel ons eigen idee tot uiting konden brengen wat betreft ICT. Naast een professionele werkplaats, hebben we ook een showroom ingericht waar de klant zijn producten kon laten zien aan zijn klanten En daar lag voornamelijk de uitdaging.

Het is belangrijk vooraf goed na te denken over waar bepaalde apparatuur moet gaan komen. Dit hebben wij ook gedaan en daardoor hebben we tijdens de bouw van de diverse binnenwanden al een hoop bekabeling kunnen verwerken, waardoor we later niet met plakgoten en ‘waslijnen’ door de ruimte hoeven te werken. Daarnaast weten we zeker dat de cruciale apparaten altijd een goede internetverbinding hebben.

Helaas wordt dit proces vaak vergeten en komen wij geregeld bij mensen waar hieraan geen aandacht is besteed. Tv ontvangers krijgen hierdoor slecht signaal en niet overal in de woning of kantoor winkel is een goed WiFi-signaal te ontvangen, doordat access points niet op een draad aangesloten kunnen worden.

Ga je binnenkort (ver)bouwen en heb je hierin advies nodig? We komen graag hierover sparren, omdat we daar uiteindelijk allebei profijt van hebben. Bel met ons voor het maken van een vrije blijvende afspraak 072-220 8212 of via Whatsapp  [njwa_button id=”40068″]

Tot snel?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *