Computer en Laptop reparatie. Zwartbeeld helpt!

Computer, Laptop reparatie van alle merken!

Reparatie van alle bekende laptop en computer merken zoals Acer, Compaq, Dell, Fujitsu Siemens, HP, IBM, Toshiba, Asus, Medion etc. De meeste reparaties voeren wij binnen 1 a 2 dagen uit. In uitzonderlijke gevallen duurt de reparatie langer, dit omdat het onderdeel dat vervangen moet worden niet voorradig is, dan kan de reparatie soms wel 2 weken duren. Echter, de meeste onderdelen zijn binnen 48 uur bij ons binnen.

Bij ons kun je o.a. terecht voor de volgende hardware-reparaties:

Zwartbeeld begrijpt dat een laptop, computer onderdeel is van ons dagelijkse leven en snappen dat het vervelend is wanneer deze niet goed werken. Ons doel is om uitstekende laptop en computer reparatie te bieden zodat u snel weer verder kan. Zwartbeeld biedt snelle service voor een scherpe prijs.

Meestal kunnen wij de laptop, computer dezelfde dag repareren. Als je de laptop of computer bij ons langs brengt is de diagnose gratis als je de laptop of computer laat repareren. Zwartbeeld biedt de volgende diensten om er voor te zorgen dat je je laptop computer weer zo snel mogelijk kan gebruiken.

  • Moederbord, processor en/of chipset repareren of vervangen.
  • Videokaart, geluidskaart en/of netwerkkaart repareren of vervangen.
  • Koeler/ventilator reinigen of vervangen.
  • Laptopscherm en/of backlight inverter repareren of vervangen.
  • Toetsenbord en/of touchpad repareren of vervangen.
  • Adapter, accu en/of interne powerbord vervangen.
  • Behuizing (incl. scharnieren, USB-poorten, DC-jack en webcam) repareren of vervangen.
  • Harde schijf of drive (CD/DVD/BluRay) uitbreiden of vervangen.
  • Intern werkgeheugen uitbreiden of vervangen.

Maak gerust een afspraak om je laptop te laten repareren. Een afspraak kan vaak nog dezelfde dag worden ingepland.

Wat zijn de kosten voor laptop computer reparatie bij Zwartbeeld

De kosten voor het repareren van je laptop of computer kan per laptop computer variëren, en is afhankelijk van wat het defect aan je laptop of computer is. Om die reden is het erg lastig voor elke reparatie een vaste prijs te vermelden. Nadat wij je laptop computer hebben onderzocht op het eventuele defecte onderdeel of onderdelen, geven wij direct een geschatte prijsopgave van de reparatie, op deze manier heb je een eerlijk en duidelijk beeld wat de eventuele kosten voor de reparatie. Wel zo eerlijk toch?

Maak wel altijd eerst een online afspraak voordat je de defecte laptop of computer bij ons aanbied ter reparatie, dit werkt voor jou en ons wel zo prettig!

Haal- en brengservice

Je hebt ook de mogelijkheid om je apparaat te laten ophalen en terug te laten brengen. Wij halen het apparaat bij je op en brengen het na reparatie weer terug ook sluiten wij het apparaat weer aan en geven wij, indien nodig, nog een korte instructie.

Vul het formulier hieronder in voor meer informatie, of bel ons via telefoonnummer 072-2208212.


Kies hier je computer type *

DesktopLaptopTabletGSMAnders

Privacyverklaring *

Ja, ik stem in met de Privacy Policy van Zwartbeeld.