Reparatie Zwartbeeld Computer Service

Reparatie van Zwartbeeld Wij spreken geen Nerds met je

Reparatie van Zwartbeeld en onze uitstekende technische reparatie- en klantenservice daar zijn wij tros op. Wij willen soms de verwarrende wereld van computers minder stressvol, goedkoper en minder tijdrovend voor je maken. Dat is waarom wij vanuit Zwartbeeld hard werken om de bedrijfswaarden van goed werk, vriendelijke service en een snelle responstijd hoog te houden. Wij garandeer een antwoord op elk serviceverzoek, via telefoon, online formulier of e-mail binnen een uur tijdens openingstijden. Daarbij gebruiken wij gewoon Nederlands en vermijd zo veel mogelijk jargon, dat is wel zo makkelijk.

Als je vragen hebt over onze diensten of beleid, kun je bellen of online contact opnemen.
Ontdek zelf waarom Zwartbeeld de meest betrouwbare computerdiensten heeft in Alkmaar en omgeving.

Zwartbeeld krijgt jouw I.T. probleem in één keer opgelost.


Zwartbeeld Computer, Laptop reparatie van alle merken!
Computer, Laptop reparatie van alle merken!

Computer, Laptop reparatie van alle merken!

Reparatie van alle bekende laptop en computer merken zoals Acer, Compaq, Dell, Fujitsu Siemens, HP, IBM, Toshiba, Asus, Medion etc. De meeste reparaties voeren wij binnen 1 a 2 dagen uit.

In uitzonderlijke gevallen duurt de reparatie langer, dit omdat het onderdeel dat vervangen moet worden niet voorradig is, dan kan de reparatie soms wel 2 weken duren.

Echter, de meeste onderdelen zijn binnen 48 uur bij ons binnen.

Druk op de afbeelding voor meer informatie

Data-Recovery-Zwartbeeld
Data Recovery Zwartbeeld helpt je bestanden weer terug te krijgen

Zwartbeeld verzorgt u data recovery

Is de harde schijf van jouw computer gecrasht, ben je foto’s kwijt van een fotokaartje of USB-stick, zijn jouw cd’s of dvd’s onleesbaar of heb je andere belangrijke data of bestanden die niet meer toegankelijk zijn? Zwartbeeld kan jou in veel gevallen helpen met het terughalen en herstellen van deze bestanden.

Data recovery: van onbereikbaar naar toegankelijk
Een beschadiging kan ervoor zorgen dat je jouw gegevens niet meer op de gebruikelijke wijze kunt benaderen. Dat betekent niet per se dat de bestanden er niet meer zijn. Zwartbeeld kan in heel veel gevallen data recovery toepassen en daarmee jouw ‘verloren’ bestanden terughalen.

Druk op de afbeelding voor meer informatie

Slecht of geen WiFi is tegenwoordig heel vervelend Zwartbeeld Helpt
Slecht of geen WiFi is tegenwoordig heel vervelend Zwartbeeld Helpt

Slecht of geen WiFi is tegenwoordig heel vervelend

Met je computer of laptop draadloos het internet op gaan is natuurlijk ideaal, maar het opzetten van een draadloos netwerk is niet zo vanzelfsprekend. Er zijn diverse stappen nodig om het aan de praat te krijgen.

Veel mensen hebben hier dan ook moeite mee. Zwartbeeld kan je draadloos netwerk stabiel en beveiligd opzetten zodat je daarna vlot en zonder haperingen kunt internetten.

Druk op de afbeelding voor meer informatie

Zwartbeeld -online_backup_cloud_service
Zwartbeeld online back-up cloud service. Bel voor meer informatie

Maak altijd een back-up van je belangrijke bestanden

Heb je een nieuwe computer, laptop of Mac gekocht en je wilt alle oude, en voor jou belangrijke data overzetten naar je nieuwe aanwinst. Wij zorgen ervoor dat je alle gegevens op je nieuwe computer kunt blijven gebruiken door het maken van een back-up.

Ook kunnen wij voor zover de nieuwe computer het ondersteund, instellingen die je op je oude computer had overzetten. Wij zetten data over, je e-mail inclusief adressenbestand en e-mail account, aansluiten op internet, installeren je netwerk printer en overige software.

Als je van een netwerk gebruik maakt, zorgen we ervoor dat alle computers op het netwerk aangesloten zijn. Na afloop nemen we eventueel oude spullen mee en voeren die veilig voor je af.

Druk op de afbeelding voor meer informatie

Upgrade SSD HD Zwartbeeld
Bij Zwartbeeld zijn alle systemen standaard al verzien van een SSD HD.

SSD upgrade voor laptop of PC

U heeft er vast weleens van gehoord en u zal er in de toekomst steeds meer van horen: de SSD of Solid State Drive. Steeds meer laptops en desktops zijn tegenwoordig uitgerust met een SSD. (bij Zwartbeeld zijn alle systemen standaard voorzien van een SSD). De Solid State Drive is een nieuw soort opslagmedium en kan dienen als aanvulling op of ter vervanging van de harde schijf of HDD.

Een SSD heeft vele voordelen ten opzichte van de conventionele harde schijf. Wij leggen u hier graag meer uit over de SSD.

Druk op de afbeelding voor meer informatie


Heb je een computertechneut nodig?

Om van onze diensten gebruik te maken, hoef je alleen het onderstaande formulier in te vullen of te bellen 072-220 8212 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wij komen in de meeste gevallen nog dezelfde dag naar je toe voor ondersteuning!

Kies hier je computer type *

DesktopLaptopTabletGSMAnders

Privacyverklaring *

Ja, ik stem in met de Privacy Policy van Zwartbeeld.