Thuisgebruikers hoeven de computer niet weg te brengen… Zwartbeeld komt naar je toe!

Heb je geen tijd om je pc of laptop naar de plaatselijke computerwinkel te brengen, maar heb je toch een dringende reparatie nodig? Dan is het fijn om te weten dat Zwartbeeld Computer Service computerhulp aan huis biedt. Wij bezoeken je thuis in Alkmaar en omgeving om storingen aan je IT-apparatuur te verhelpen.

Je zorgen verdwijnen wanneer je de reparatie van je computer of randapparatuur door Zwartbeeld laat uitvoeren. Wij hebben sinds 1983 ervaring met computers en besturingssystemen. In de loop van de jaren hebben wij zoveel kennis opgebouwd, dat wij vanuit Zwartbeeld een uitstekende particuliere en zakelijke dienstverlening kunnen leveren.

Thuisgebruikers krijgen een geweldige IT ondersteuning en de computerhulp die nodig is

Zwartbeeld hecht veel waarde aan je tevredenheid en gemak. Wij begrijpen als geen ander dat wanneer apparaten haperen, je werk en thuisleven daaronder kunnen lijden. Van het telewerken tot het vermaken van de kinderen, technologie staat centraal in alles wat we doen in de moderne tijd. Dit maakt computerhulp aan huis waardevoller dan ooit. Zo wordt de oorzaak van je probleem sneller opgelost dan wanneer je naar een computerreparatiecentrum moet rijden.

Wij lever computerreparatie en IT-ondersteuning, maar een tevreden klant is ons grootste plezier. Zwartbeeld biedt 6 dagen per week, on-site service en reparatie voor laptops, PC’s, mobiele apparaten, data recovery en migratie ondersteuning.

Omdat wij naar je toe komen wanneer je ons nodig hebt,  en wij volledig transparant zijn over het werk dat wij doen en al je vragen beantwoordt, ervaar jij volledige zorgeloosheid. Wij bieden zelfs informele computertraining voor technologisch nieuwsgierigen als een van onze services!

BEKIJK ALLE DIENSTEN VAN ZWARTBEELD


Techneut nodig? Wij kunnen je helpen!

Wij staan klaar om je te helpen met al je IT- en computerproblemen. Contact opnemen is makkelijk, vul het onderstaande formulier in en wij antwoorden zo snel als mogelijk is. Bellen kan natuurlijk ook 072-2208212. In meeste gevallen komen wij nog dezelfde dag naar je toe voor ondersteuning!

Kies hier je computer type *

DesktopLaptopTabletGSMAnders

Privacyverklaring *

Ja, ik stem in met de Privacy Policy van Zwartbeeld.