Thuiswerken corona en kinderen help

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

In dit artikel:

Lees hier hoe je thuiswerken effectief en comfortabel maakt.

Thuiswerken lijkt niet meer weg te denken sinds we beheerst worden door het virus. Steeds meer horen we in de media dat thuiswerken een nieuw soort normaal gaat worden. Dat betekent natuurlijk dat jouw werkplek in huis optimaal ingericht hoort te zijn.

Denk aan een goede stoel een goed bureau maar ook aan een prettig beeldscherm en comfortabel toetsenbord. Veel werknemers weten misschien nog niet dat het eenvoudig is om een extern beeldscherm aan een laptop te koppelen. Anderen willen misschien toch een grotere of snellere laptop omdat dat nu eenmaal prettiger werkt.

Niet iedere werkgever voorziet je van een laptop of desktop computer om thuis te werken. Je bent dan aangewezen op eigen apparatuur. Maar is jouw eigen laptop of computer wel voorzien van de laatste updates en beveiligingssoftware?

Jouw werkgever zou je daarin moeten ondersteunen maar als dat niet gebeurt wil je misschien toch hulp van een professional. En dan staat het team van Zwartbeeld voor je klaar.

‘Thuiswerken maakt werknemers productiever’

Zwartbeeld  Computer Service adviseert je graag bij het vinden van de juiste aanpassingen en aankopen zodat je veilig en comfortabel vanuit huis kunt werken. Ook helpen wij je graag bij het update van je Wifi omgeving thuis.

Bel met ons zodat wij je weer snel op weg kunnen helpen. Bel nu 072-220 8212