Contact Zwartbeeld

Zwartbeeld Computer Service!

Hallo mag ik mij zelf even voorstellen aan je. Mijn naam is Pascal Janssen uit Koedijk en ben eigenaar van Zwartbeeld Computer Service. Graag wil ik je uitnodigen om eens rond te kijken op deze website om zo een idee te krijgen wat wij voor jouw organisatie als Zwartbeeld kunnen betekenen. Zwartbeeld is een allround computerservice-bedrijf dat zich richt op Particulieren, Zzp’ers, Bedrijven en Verenigingen.

Wat doen wij voor onze klanten?

Wij bieden deskundige computerhulp aan huis of op kantoor. Heb je een probleem met de computer of een ander ICT-vraagstuk? Vertel het ons en dan kijken wij samen met jouw naar een betaalbare oplossing! Bij zwartbeeld koopt je geen doos met een computer erin. Wij leveren jouw toestel gebruiksklaar en helpen jou met overzetten van jouw gegevens, installatie van software, virusscanner, instellen van jouw printer etc.

Het verlenen van goede en betaalbare service, eerlijke diensten en persoonlijk contact vinden wij bij Zwartbeeld Computer Service erg belangrijk. Onze klanten zijn vooral blij met een vertrouwd adres waar ze terecht kunnen en ook goed geholpen worden. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent!

Wij beschikken over een eigen werkplaats in Koedijk waar wij reparaties, onderhoud en andere werkzaamheden kunnen uitvoeren. Onze werkplaats is uitsluitend te bezoeken na het maken van een afspraak. Je kunt direct contact met ons opnemen via ons contactformulier wat onder aan deze pagina kan worden ingevuld. Natuurlijk kan er of via telefoon nummer 072-220 8212 naar ons worden gebeld.

Computer hardware en Computer accessoires

Wij kunnen (bijna) alle onderdelen, zoals b.v.: hardeschijven, SSD schijven, RAM geheugen, refurbished exemplaren zoals laptops en computer desktops, moederborden, videokaarten etc. leveren tegen een aantrekkelijk tarief. Omdat het aanbod bij onze leverancier(s) zo groot is, werken wij On The Fly, dit betekent dat wij je bestelling pas gereed maken op het moment dat het daadwerkelijk nodig is. Een bestelling bij onze leverancier(s) duurt doorgaans 1 werkdag, met uitzonderingen daar gelaten. Op deze manier zijn wij er zeker van dat je altijd een actuele prijsindicatie van ons krijgt.

Ook kunnen wij naast computer hardware, ook alle accessoires voor je bestellen bij onze leverancier(s). Je moet dan denken aan: laptop accu’s, laptop adapters, toetsenborden, muizen, laptop toetsenborden, laptop schermen etc.

Treed er toch een probleem op dan kun je erop rekenen dat wij altijd ons uiterste best zullen doen dit voor jouw op te lossen. Halen en brengen zijn kosteloos binnen de gemeenten Alkmaar. Neem contact met ons op via het contactformulier wat onder aan deze pagina kan worden ingevuld  voor meer informatie of via telefoon nummer 072-220 8212 voor het maken van een afspraak.

Midden- en kleinbedrijf

Zwartbeeld richt zich vooral op het midden- en kleinbedrijf maar wij hebben ook veel diensten en oplossingen voor ZZP’ers. Ons streven is een maximale service en een hoge klanttevredenheid. Bedrijven zorgeloos draaiende houden, daar worden wij gelukkig van! Werken in de cloud, bestellingen plaatsen, contracten maken en veilig bankieren zijn maar enkele voorbeelden. Wanneer dit niet meer kan door een storing of crash, kunnen ze vertrouwen op de snelle hulp voor een correcte en passende oplossing van Zwartbeeld Computer Service.

Daarnaast ligt de specialisatie bij onze Cloud dienst Zwartbeeld-Cloud. Het is voor veel organisaties vanzelfsprekend om op elk moment van de dag, op elke locatie, toegang te hebben tot applicaties en data. De beveiliging van je ICT-omgeving wordt daarom steeds belangrijker. Als ICT partner helpen wij jou flexibel en veilig te zijn met een goed ingerichte werkomgeving in de Cloud. Zo kun jij je dus focussen op je kerndienstverlening, terwijl wij je data uit handen houden van kwaadwillenden.

De cloud is geschikt voor bedrijven met meerdere computers, voor Zzp’ers, Stichtingen, Verenigingen en zeker ook voor particulieren (foto’s,  muziekstukken, documenten back-up opslaan).  De Cloud biedt functionaliteiten waarmee collega’s beter kunnen samenwerken; zoals het delen van documenten of vanuit huis kunnen inloggen en alle bestanden binnen handbereik hebben.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder. Neem contact op voor een goed advies gesprek op maat wat een cloud oplossing kan opleveren voor jouw organisatie. Bel nu 072-220 8212.

Software licenties

Wij werken uitsluitend met originele en officiële licenties van bijvoorbeeld: Windows, Office, Antivirus, Photoshop etc. Wij kunnen deze licenties tegen een aantrekkelijk tarief voor je leveren. Het leveren van alle licenties kan al binnen een paar uur geregeld zijn. Neem contact met ons op als je een nieuwe licentie voor bijvoorbeeld: Windows, Office, Antivirus, Photoshop etc. wilt aanschaffen.

Meedenkend

Naast service en support hebben wij veel contact met onze klanten en adviseren we ze graag op het gebied van ICT. Doordat we veel bij onze klanten op kantoor of bij hun thuis zijn weten we wat er speelt en op welke punten er nog verbetering mogelijk is. Op die manier weet je zeker dat jouw IT systemen jouw bedrijfsvoering optimaal ondersteunen en hoef je zelf niet na te denken over welke kansen er liggen op IT gebied. Je wordt volledig ontzorgt, zodat jij je kunt focussen op datgene waar je goed in bent!

Klanten zeggen over ons:

Persoonlijk | Klantgericht | Probleemoplossend | Integer | Geduldig | Betrouwbaar | Veelzijdig | Enthousiast

Pascal Janssen – eigenaar.


Neem contact met ons op via het contactformulier of via telefoon nummer 072-220 8212 voor het maken van een afspraak.

Kies hier je computer type *

DesktopLaptopTabletGSMAnders

Privacyverklaring *

Ja, ik stem in met de Privacy Policy van Zwartbeeld.