We komen bij je thuis

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkdin
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

In dit artikel:

Het regent een beetje. Zelfs de hond wil niet wandelen en draait zich weer om. Lekker op het kussentje bij de kachel. Vooruit, wandelen doen we straks wel, maar op de warme chocomelk heb ik mij wel verheugd. Klein beetje slagroom erop en de tv aan.

We worden allemaal verzocht zoveel mogelijk thuis te werken en en dat is lang niet altijd even makkelijk. Jengelende kinderen, geen goede werkplek, er zijn nogal wat uitdagingen als het aankomt op thuis efficiënt werken. Richt je werkplek goed in. Als het kan, maak dan werk van je werkplek. Dus stel je bureau en stoel goed in, zoals dat ook op kantoor gebeurt.

Naast een goede werkplek is er ook de juiste apparatuur nodig: computer, WiFi en bijv. webcam of headset. Winkels zijn gesloten, maar wij komen het gewoon aan huis brengen. Eigenlijk zoals we het altijd al gewend waren.

Tijdens deze ongekende tijd willen wij je nog steeds van dienst zijn. Gelukkig hebben we onze werkwijze niet veel hoeven aanpassen, maar we lichten nog graag het één en ander toe. Onze werkplaats en buitendienst opereren op dezelfde manier als voor de steeds strengere maatregelen. Net als altijd, komen we graag bij je aan huis. Uiteraard zorgen we voor voldoende afstand en is het belangrijk dat we allemaal gezond zijn.

Om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk contactmomenten en reisbewegingen hebt, komen we de apparatuur bij je thuis ophalen of terugbrengen. Bel 072-220 8212 of e-mail of  via Whatsapp voor het maken van een afspraak. We leveren nu zelfs computers en notebooks onder het motto: Vandaag besteld, morgen geleverd.

Wanneer ben je thuis?

[njwa_button id=”40068″]