Computer APK aan huis of op kantoor

Wordt jouw laptop ook zo intensief gebruikt? Toch raar eigenlijk; wanneer je er goed over nadenkt, wordt bij de meeste mensen hun PC of laptop vaak intensiever gebruikt dan hun auto. De auto wordt wel ieder jaar APK gekeurd.
Wanneer kreeg jouw laptop voor het laatst een keuring? Of nog beter een onderhoudsbeurt? Laat een van onze experts jouw apparatuur eens grondig nalopen. Je hoeft hiervoor niet eens de deur uit, wij verzorgen dit graag bij u thuis of op kantoor.

De voordelen van computer APK, Voorkomen is beter dan genezen

Zolang je computer of laptop het nog gewoon goed doet, denk je niet aan een onderhoudsbeurt en eigenlijk kun je geen 1 dag zonder je computer of laptop! Dat begrijpen wij maar al te goed. Nu is er een gezegde dat voorkomen beter is dan genezen en dat willen wij met onze jaarlijkse computer onderhoud ook voor je bereiken.

Wij controleren ook meteen de status van jouw virusscanner. Indien nodig kunnen wij meteen het abonnement van jouw huidige virusscanner verlengen. Ook kunnen wij jouw computer of laptop voorzien van een nieuw pakket. Wij garanderen dat je weer voor langere tijd goed en met vertrouwen kunt werken met jouw computer of laptop.

Controle op 15 punten

Bij onze computer-APK wordt je computer op 15 belangrijke en essentiële punten gecheckt. Als het mogelijk is zullen we eventuele verbeteringen of aanpassingen gelijk doorvoeren. Wij zorgen ervoor dat jij weer zonder problemen en vlot op de computer kunt werken.

Softwarematig opschonen

Wij controleren de vrije ruimte op de harde schijf en verwijdert onnodige bestanden, toolbars en cookies, en illegale of ongewenste software. Hierna controleren we het opstartproces.

Updates

Wij zorgen ervoor dat alle instellingen goed staan en updates worden uitgevoerd. Het gaat om updates en de werking van het besturingssysteem en van alle geïnstalleerde programma’s.

Controle op beveiliging

Hoe zit het met de virusscanner en firewall? En met de beveiliging en instelling van je internetverbinding? We controleren alle instellingen en beveiligingsprogramma’s en checkt op virussen, spyware, ransomware, malware en adware.


Wat doen wij tijdens de computer APK?

Met onze onderhoudsbeurt lopen wij je computer of laptop fysiek en softwarematig helemaal na en brengen hem weer in topconditie, hierdoor krijgt je computer of laptop een opfrisbeurt en worden eventuele problemen vroegtijdig opgespoord. Wij controleren je computer of laptop op ruim 15 belangrijke en essentiële punten. Wij garanderen dat je weer langere tijd goed, snel, veilig en met vertrouwen kunt werken met je computer of laptop.Tijdens het computer onderhoud checken we jouw computer op 15 essentiële punten. We schonen je computer op en helpen graag met:

 

 • Volledige computer diagnose met ScanCircle
 • De algehele beveiliging van de computer
 • Aanwezigheid van onnodige programma’s en toolbars
 • Aanwezigheid van onnodige bestanden
 • De updates en de werking van het besturingssysteem
 • De updates van de geïnstalleerde programma’s
 • De virusscanner
 • De firewall
 • De vrije ruimte op de harde schijf
 • Aanwezigheid van illegale of ongewenste software
 • Windows updaten en drivers updaten
 • De beveiliging en instelling van de router (indien aanwezig)
 • De beveiliging en instelling van de internetverbinding
 • De back-up (indien aanwezig)
 • Aanwezigheid van malware
 • Kijk voor de prijs op onze tarievenlijst

VÓÓR periodieke keuring (APK)

NA periodieke keuring (APK)

Afspraak maken?

Met een regelmatige computer APK voorkom je dat jouw PC of laptop langzaam wordt of onnodige foutmeldingen blijft tonen. Bij Zwartbeeld zorgen wij ervoor dat jij weer zonder problemen en vlot op de computer kunt werken.

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken vul dan het formulier hieronder in, of bel ons op werkdagen tussen 08:00 uur en 20:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 20:00 uur. Je kan ons bereiken op het telefoonnummer 072-2208212.


Kies hier je computer type *

DesktopLaptopTabletGSMAnders

Privacyverklaring *

Ja, ik stem in met de Privacy Policy van Zwartbeeld.