Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 bereikbaar | Bel 072-220 8212

Aanschaf ICT apparatuur bij Zwartbeeld

Voor aankoop van ICT apparatuur ben je aan het juiste adres. Wij verkopen volop nieuwe en gebruikte apparatuur zoals laptops, computers, printers! Voor advies neem contact op.

Aanschaf apparatuur bij Zwartbeeld

Als je van plan bent om nieuwe of gebruikte apparatuur aan te schaffen, zoals een computer, laptop, tablet, of printer, dan is het de moeite waard om te overwegen om jouw aankoop te doen bij Zwartbeeld.

Zo bieden wij een breed scala aan producten van bekende merken aan, zoals Dell, HP, ASUS, Acer, Lenovo en meer. Ook verkopen wij volop software en Cloud oplossingen. Het voordeel van het kopen van apparatuur bij Zwartbeeld is dat je kunt profiteren van ons deskundig advies. Wij kunnen je helpen bij het selecteren van de juiste apparatuur die past bij jouw specifieke behoeften en budget.

Al met al is Zwartbeeld een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige computerapparatuur en deskundig advies en ondersteuning. Laat ons jouw helpen met het maken van de beste keus. Bel ons op met jouw vragen tel 072- 220 8212.

Aanschaf apparatuur en bestelling bij Zwartbeeld

Computers

Een nieuwe computer nodig. Wij zoeken samen met jouw uit wat je nodig heb en waar je op moet letten. Zo nodig bouwen wij voor jouw een computer op maat. Het overzetten van jouw gegevens van jouw oude computer?

Notebooks (Laptops)

Een nieuwe laptop nodig. Wij luisteren naar de wens en zoeken samen met je uit wat je nodig heb. Zoals hoe groot, snel en welke extra's. Wij leveren hierin diverse (grote) merken. Het overzetten van gegevens dat regelen wij natuurlijk.

Printers

De juiste printer voor al u taken? Wij helpen u graag met de juiste keuze te maken en als u dat wenst sluiten wij ook de printer voor u aan. Wij zitten niet vast aan een type printen maar zoek samen naar de beste keus printer.

Refurbished computer

Ben je op zoek naar een refurbished computer of laptop van topkwaliteit tegen een scherpe prijs? Deze apparaten zijn al eerder gebruikt en volledig gecontroleerd en eventueel gerepareerd, waardoor je ze zo goed als nieuw kunt kopen. Bovendien ontvang je standaard 1 jaar garantie op de deze refurbished computer of laptop.

Software, Clouddiensten

Heb je hulp of begeleiding nodig bij het aanschaffen van software zoals Windows 11 of het Office plus 2021 pakket. Zwartbeeld heeft zijn eigen Cloud oplossingen waar veel bedrijven MKB en privé al gebruik van gemaakt. Vraag ons om een demo. Bel nu voor meer informatie over deze dienst of bestel het product in onze webshop.

Wifi systemen

Niet ieder huis of kantoorpand is hetzelfde. Het is daarom belangrijk een Wifi oplossing te treffen, wat goed en optimaal bij u thuis of op kantoor past. Door onze jaren lange ervaring met grote en kleine netwerken, kan Zwartbeeld ook bij u een oplossing treffen, om overal goed wifi bereik te realiseren. Bel nu voor meer informatie.

Afspraak maken of meer informatie, of direct naar onze webshop?

Wil je direct bestellen dan kan dat via onze webshop. Heb je nog vragen of wil je een goed advies of een afspraak maken vul dan het formulier zeker in. Bellen kan op werkdagen tussen 08:00 uur en 20:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur.
Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 072-220 8212

Wat vinden onze klanten?

Beoordeling door klanten: ★★★★★ 4,9 / 5 op Google

Premium kwaliteit

Onze computers zijn uitvoerig getest en van de beste kwaliteit.

Servicegericht

Te bereiken via mail, Whatsapp en de telefoon.

Professioneel advies

Weet je niet precies wat je nodig hebt? We helpen graag.

Kant-en-klaar

Onze computers/ laptops komen werkend uit de doos.