Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 bereikbaar | Bel 072-220 8212

Koppel jouw apparaten met Zwartbeeld Cloud!

Haal alles uit de Cloud en koppel jouw apparaten met de Cloud van Zwartbeeld. Synchroniseer eenvoudig bestanden naar jouw computer, laptop, mobiel, iPad en nog veel meer!

Clouddiensten bij Zwartbeeld Computer Service

‘Ik werk in de Cloud’ je hoort het regelmatig. Een Cloud is een moderne term voor online werken. Cloud betekend eigenlijk ‘Wolk’. De gegevens worden opgeslagen op een server en geeft je de mogelijkheid om flexibel te werken en niet vastzit aan één apparaat/USB-stick of werkplek. Je kunt hier online jouw bestanden in opslaan en evt. delen.

Of je nu een particulier, ZZP’er, vrijwilliger of een medewerker van een bedrijf betreft met de Cloud van Zwartbeeld kun je eenvoudig en op een veilige manier bestanden opslaan en delen. Onze focus ligt op bieden van persoonlijke ondersteuning. Wij helpen iedere klant met het opzetten en onderhouden van een veilige cloud omgeving.

Werken in de Cloud, bijkomend voordeel is dat hieruit een AVG rapportage kan voortvloeien, om aan te tonen dat jouw systemen up-to-date én AVG-compliant zijn.

Varianten in cloudoplossing

Je hebt verschillende mogelijkheden tot een Cloud oplossing. Je hebt betaalde en gratis Cloud oplossing. Pas op bij gratis cloudoplossingen! Het is altijd de vraag waarom de dienst gratis wordt aangeboden. Is dit om een betaald product te promoten? Of verlies je straks misschien het eigendomsrecht van bepaalde gegevens en ben je alles kwijt? Het komt helaas te vaak voor dat dit gebeurt.

post raket-zwartbeeld

Cloud oplossing van Zwartbeeld

Een cloudoplossing van Zwartbeeld is vaak beter op groei berekend dan een oplossing in eigen beheer. Het is echter geen wondermiddel. Verder is het goed om na te denken over de beschikbaarheid en de beveiliging van jouw gegevens en de snelheid waarmee er gewerkt kan worden binnen een cloudoplossing

Doordat de werkplek van Zwartbeeld gecentraliseerd vanuit datacenters wordt aangeboden kun je als gebruiker overal ter wereld inloggen op je eigen werkplek. Al je applicaties, bestanden en e-mail zijn hierdoor altijd beschikbaar.

Wij horen te vaak dat klanten hun USB kwijtraken, of dat de USB-stick stuk gaat waardoor dan de boekhouding, familiefoto’s kwijt zijn.

De online werkplek ondersteunt ieder besturingssysteem zoals Windows, Mac’s, IOS, Android, Chrome OS en iPhone. Het (laten) kiezen van een PC of laptop om op te werken wordt hierdoor veel gemakkelijker. De Online Cloud Werkplek is uitermate geschikt voor “Het nieuwe werken” en heeft 100% ondersteuning voor BYOD (Bring Your Own Device).

Biedt de beste gebruikerservaring

De online werkplek van Zwartbeeld is snel en blijft snel. Waar normaal gesproken computer en servers langzamer worden, blijft deze online werkplek altijd snel. De online werkplek draait op zeer snelle servers die veel krachtiger zijn dan een standaard computer en de werkplekken worden zo ingericht dat gebruikers alle benodigde functionaliteiten tot hun beschikking krijgen, maar geen eigen applicaties kunnen installeren wat performance problemen, of erger, kan geven.
Elke keer dat je inlogt word je profiel opnieuw geladen waardoor je elke dag met een ‘nieuwe’ werkplek start. De performance wordt bepaald door de snelle servers in het datacenter en niet door het gekozen apparaat. Computers van jaren oud kunnen dus net zo snel werken als een nieuwe.

Abonnementen vanaf € 10,95 per maand

File storage, back-up en. Online opslag en delen van alle soorten bestanden. Automatische online back-up. Bestanden zijn te benaderen via een webbrowser. Apps beschikbaar iPhone, iPad en Android (smartphones en tablets) Inclusief support. Start met 500Gb aan ruimte. Thuiswerken? Snel en veilig bestanden delen in een Nederlandse Cloud!

Voordelen werken met de Cloud van Zwartbeeld • Complete IT-oplossing • Geschikt voor ZZP’ers, MKB, Stichtingen, Vereniging en zeker Particulieren. • De online werkplek is altijd en overal beschikbaar mits er internet is. • Verhoogt de veiligheid “AVG Wet” • Biedt de beste gebruikerservaring • Geen eigen investeringen • Verlaagt de IT kosten

Zwartbeeld werkt volledig volgens de nieuwe privacyregels van de AVG. Data van onze klanten worden niet geanalyseerd en er gelden strikte policy over de toegang tot de bedrijfsgegevens. Wij beschikt over een VOG. Daarbij is Zwartbeeld AVG-gecertificeerd door een externe en onafhankelijke organisatie. En zeer belangrijk jouw data worden opgeslagen in Nederland.

Voordelen werken in de Cloud

Complete IT-oplossing Geschikt voor Zzp'ers, MKB, Stichtingen, Vereniging en zeker Particulieren. De online werkplek is altijd en overal beschikbaar mits er internet is. Verhoogt de veiligheid “AVG Wet” Biedt de beste gebruikerservaring Geen eigen investeringen Verlaagt de IT kosten De Cloud van Zwartbeeld is ook geschikt voor Apple computers

Maak nu een afspraak via ons telefoonnummer 072-220 8212 of vul het formulier in. Wij nemend dan zo snel als mogelijk contact op.

Werken in de Cloud verhoogt de veiligheid

De online werkplek van Zwartbeeld draait in zeer sterk beveiligde Nederlands datacenters. Applicaties en data staat en blijft binnen het datacenters, en niet meer op eigen servers bij je thuis of kantoor, computers en mobiele apparaten. Er wordt ook geen data over het internet verstuurd, maar alleen pixels naar je beeldscherm en muis/toetsenbord aanslagen terug naar het datacenter. Hierdoor kan er geen data worden verloren of gestolen worden van bijvoorbeeld computers, laptops en USB-sticks. Iedere uur wordt er automatisch van de Cloud een back-up gemaakt.

Wat vinden onze klanten?

Beoordeling door klanten: ★★★★★ 4,9 / 5 op Google

Premium kwaliteit

Onze computers zijn uitvoerig getest en van de beste kwaliteit.

Servicegericht

Te bereiken via mail, Whatsapp en de telefoon.

Professioneel advies

Weet je niet precies wat je nodig hebt? We helpen graag.

Kant-en-klaar

Onze computers/ laptops komen werkend uit de doos.