Diensten Zwartbeeld

Wij spreken geen Nerds met je.

Zwartbeeld is trots op hun uitstekende diensten en technische- en klantenservice. Wij willen soms de verwarrende wereld van computers minder stressvol, goedkoper en minder tijdrovend voor je maken. Dat is waarom wij vanuit Zwartbeeld hard werken om de bedrijfswaarden van goed werk, vriendelijke service en een snelle responstijd hoog te houden. Wij garandeer een antwoord op elk serviceverzoek, via telefoon, online formulier of e-mail binnen een uur tijdens openingstijden. Daarbij gebruiken wij gewoon Nederlands en vermijd zo veel mogelijk jargon, dat is wel zo makkelijk.

Als je vragen hebt over onze diensten of beleid, kun je bellen of online contact opnemen.
Ontdek zelf waarom Zwartbeeld de meest betrouwbare computerreparatieservice in Alkmaar en omgeving is.

Zwartbeeld krijgt jouw I.T. probleem in één keer opgelost.


Data verlies? Goede kans dat wij het kunnen herstellen!

Data verlies? Goede kans dat wij het kunnen herstellen!

Zwartbeeld gebruikt geavanceerde technologie om data te herstellen die per ongeluk is verwijderd of niet meer toegankelijk is door een defect. Is de harde schijf van uw computer gecrasht, bent u foto’s kwijt van een fotokaartje of USB-stick, zijn uw cd’s of dvd’ onleesbaar of heeft u andere belangrijke data of bestanden die niet meer toegankelijk zijn? Zwartbeeld kan u in veel gevallen helpen met het terughalen en herstellen van deze bestanden.

Een beschadiging kan ervoor zorgen dat u uw gegevens niet meer op de gebruikelijke wijze kunt benaderen. Dat betekent niet per se dat de bestanden er niet meer zijn.

Druk op de afbeelding voor meer informatie.

Wij sluit je aan.

Slecht of geen WiFi is tegenwoordig heel vervelend

Wij help je bij het installeren en configureren van je WiFi, nieuwe computer of laptop. Problemen met je WiFi en bekabelde netwerk lossen wij voor je op. Configuratie van Smart TV, telefoon, tablet, printer en streaming diensten voeren wij ook voor je uit.

Met je computer of laptop draadloos het internet op gaan is natuurlijk ideaal, maar het opzetten van een draadloos netwerk is niet zo vanzelfsprekend. Er zijn diverse stappen nodig om het aan de praat te krijgen.

Veel mensen hebben hier dan ook moeite mee. Zwartbeeld kan je draadloos netwerk stabiel en beveiligd opzetten zodat je daarna vlot en zonder haperingen kunt internetten.

Druk op de afbeelding voor meer informatie.

Zwartbeeld-computer-reparaties-vervangen-van-de-central-processing-unit
Heb je een probleem? Zwartbeeld fikste het!

Heb je een probleem? Zwartbeeld fikst het! Reparatie van Pc’s, en laptops.

Zwartbeeld helpt je bij laptop en Pc reparaties. Van het vervangen van beschadigde geheugenmodules, opstart- of verbindingsproblemen tot vervanging van een hard disk of inbouw van een nieuw moederbord.

Zwartbeeld Computer Service biedt uitstekende reparatie service aan, zodat je snel weer verder kan. Meestal kunnen wij de computer of laptop dezelfde dag nog repareren.

Als je de computer of laptop bij ons langs brengt is de diagnose gratis als je de reparatie door ons laat uitvoeren.

Druk op de afbeelding voor meer informatie.

Cloud-oplossingen-Zwarbeeld
Op maat in de cloud met Zwartbeeld cloud

Wanneer een cloudoplossing?

‘Ik werk in de Cloud’ u hoort het regelmatig. Een cloud is een verzameling van verschillende ICT-oplossingen die u onderbrengt bij een derde partij, een host. Er zijn public en private cloudoplossingen, maar ook gratis en betaalde varianten.

Bij een public cloudoplossing gaat het vaak om het huren van capaciteit voor het opslaan van bepaalde gegevens. Dit zijn gegevens die voor alle gebruikers min of meer hetzelfde zijn. Denk aan telebankieren, mail, telefonie en elektriciteit. Wij willen u er graag alles over vertellen.

Druk op de afbeelding voor meer informatie.

Zwartbeeld-computer-reparaties-internet-snelheid-meter
Zwartbeeld is gek op snelheid, en breng jouw computer naar z’n maximum!

Wij zijn gek op snelheid, en brengen  jouw computer naar z’n maximum!

Raak je geïrriteerd door het trage opstarten van je Pc en programma’s? Wij kunnen jouw Pc sneller maken, waarschijnlijk zelfs sneller dan toen je hem nieuw kocht. Denk eens aan een SSD upgrade voor de Laptop of Pc.

U heeft er vast weleens van gehoord en u zal er in de toekomst steeds meer van horen: de SSD of Solid State Drive. Steeds meer laptops en desktops zijn tegenwoordig uitgerust met een SSD. (bij Zwartbeeld zijn alle systemen standaard voorzien van een SSD). De Solid State Drive is een nieuw soort opslagmedium en kan dienen als aanvulling op of ter vervanging van de harde schijf of HDD.

Een SSD heeft vele voordelen ten opzichte van de conventionele harde schijf.

Druk op de afbeelding voor meer informatie.

Zwartbeeld-computer-reparaties-video-deurbel
Wij komen naar je toe. Geen verborgen kosten of hoge telefoontarieven.

Computerhulp aan huis of kantoor, je hoeft de deur niet meer uit

In het dagelijkse leven zijn apparaten, zoals o.a. computer, laptop, telefoon en tablet onmisbaar. Als je computerproblemen hebt dan wil je dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Met onze service ‘computerhulp aan huis of op kantoor’ zorgen wij dat al je computerproblemen aan huis kantoor snel worden opgelost.

We verhelpen niet alleen alle computerproblemen maar je hebt bij computerhulp aan huis kantoor tevens de mogelijkheid om direct antwoord te krijgen op al je computer vragen.

Tevens kunnen wij je van dienst zijn bij het installeren en instellen van apparatuur en software, of het verzorgen van beveiliging en back-up van je apparatuur en bestanden. Hulp bij al je computerproblemen was nog nooit zo gemakkelijk.

Druk op de afbeelding voor meer informatie.


Heb je een computertechneut nodig?

Om van onze diensten gebruik te maken, hoef je alleen het onderstaande formulier in te vullen of te bellen 072-220 8212 en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wij komen in de meeste gevallen nog dezelfde dag naar je toe voor ondersteuning!

Kies hier je computer type *

DesktopLaptopTabletGSMAnders

Privacyverklaring *

Ja, ik stem in met de Privacy Policy van Zwartbeeld.