Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 bereikbaar | Bel 072-220 8212

Diensten van Zwartbeeld computerhulp op locatie

Computerhulp op locatie, je hoeft de deur niet meer uit

Diensten van Zwartbeeld. Als je computerproblemen hebt dan wil je dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Met onze servicecomputerhulp op locatie zorgen wij dat al jouw computerproblemen aan huis of kantoor snel opgelost worden. Zwartbeeld rekent voor computerhulp op locatie een uurtarief van €55,00.- incl. btw waarbij het eerste uur altijd volledig in rekening wordt gebracht. Binnen 15 km van Alkmaar geen voorrijkosten.

We verhelpen niet alleen alle computerproblemen maar heb je bij computerhulp op locatie ook de mogelijkheid om direct antwoord te krijgen op al jouw computer vragen. Ook kunnen wij je van dienst zijn bij het installeren en instellen van apparatuur en software, of het verzorgen van beveiliging of een back-up van jouw apparatuur en bestanden te maken.

Hulp bij (her) installatie Windows

Besteed je de installatie en controle van de compatibiliteit liever uit aan een professional? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vooraf kijken wij samen met jou of jouw apparaat geschikt is voor Windows 11. Vervolgens maken we een afspraak om jouw computer opnieuw te laten installeren met Windows 11.

Daarbij maken we eerst een back-up van jouw instellingen en bestanden om ervoor te zorgen dat je na de installatie niets mist van jouw oude computer. In overleg met jou halen wij de computer op of leveren we de pc bij je thuis af en sluiten alles weer netjes aan. Daarna lopen we samen na of alles compleet is en kun je zonder zorgen verder werken op een schone en vaak snellere pc met Windows 11. Meer weten? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Windows-11-op-laptop-zwartbeeld

Eenvoudig controleren of jouw laptop of desktop pc compatibel/ geschikt is voor Windows 11? Download en gebruik dan de PC Health Check App van Microsoft.

laptop-les-buiten-zwartbeeld

Computerles aan huis!

Computerles op maat en bij jou thuis. Worstelt je met een bepaalde vraag? Of zou je wel eens wat beter willen werken met jouw computer, laptop, iPad? Geen probleem. Wij komen graag bij je langs en geven rustig antwoord op al jouw vragen.

Het tarief voor computerles op maat is eenvoudig. Je betaalt dezelfde kosten als bij een computerreparatie, alleen nu krijg je les. Zo leer je op een fijne manier in een vertrouwde omgeving.

Het uurtarief is €55,00.- incl. btw waarbij het eerste uur altijd volledig in rekening wordt gebracht. Binnen 15 km van Alkmaar geen voorrijkosten. 

SSD schijf inbouwen

Wat is een SSD schijf? Dat vraag je zich misschien af. Een SSD schijf wordt ook wel Solid State Drive genoemd. Het is een schijf zonder bewegende delen waarop informatie kan worden opgeslagen. Net als bij de traditionele harde schijf (HDD), maar nu zonder een fysiek draaiende schijf en ook nog eens een stuk sneller.

Ook bij het vervangen zijn er meerdere opties: Je kunt de oude harddisk klonen naar SSD of een schone installatie uitvoeren. Dat laatste geniet altijd de voorkeur. In dit geval ben je direct van eventuele fouten en/of problemen in jouw oude installatie van Windows af. Dit geeft weer voordelen in de snelheid en stabiliteit. Bestel in onze webshop de SSD schijf.

hdd-vs-ssd-zwartbeeld
WiFi-logo-2-zwartbeeld

Netwerk (draadloos Wifi) instellen en verbeteren

Slecht Wifi bereik in huis? Steeds maar één of twee streepjes bereik op jouw telefoon? Internet dat om de havenklap weg valt of eigenlijk nooit erg snel is? Netwerkenproblemen kunnen vervelend zijn en zijn vaak lastig om goed op te lossen. Het bereik van jouw draadloze modem/router of acces point pakt in ieder huis anders uit en vergt daarom altijd maatwerk. Dit betekent gelukkig niet dat een oplossing altijd duur moet zijn. Vaak is een nieuwe betere router of acces point al voldoende. De moeilijkheid zit hem vooral in de juiste configuratie van jouw netwerkapparaten. Daar helpen wij je uiteraard graag bij.

Extra (werk) geheugen plaatsen

Gebruikt je een zware tool zoals Photoshop of draai je gewoon veel programma’s tegelijk op jouw Windows computer? Dan kan het handig zijn om wat extra werkgeheugen, ook wel RAM, te (laten) installeren in jouw computer.

In overleg met jou kunnen we bepalen hoeveel en welk type geheugen je nodig heb. Het installeren is vervolgens zo gebeurt en kan bij je aan huis of op kantoor.

ram-werkgeheugen-Zwartbeeld
voorbeeld-spookfactuur-Zwartbeeld helpt

Verwijderen van virussen, spam

Een computervirus, malware, spyware of adware kunnen vervelend zijn. Wanneer je vermoed of zeker weet dat je een virus op jouw computer of laptop hebt kan je het beste een afspraak maken om deze te laten verwijderen en jouw computer te laten opschonen. Wij lopen jouw computer volledig na, installeer schoonmaaksoftware en indien nodig een goede virusscanner en zorg dat je weer virus, spyware, malware en adware vrij bent. Bijkomend voordeel is dat jouw computer daarna vaak ook een stuk sneller werkt.

Wil je zeker weten dat alle vervuilende software goed wordt verwijderd en jouw computer volledig wordt opgeschoond? Neem dan contact op.

Herinstallatie Windows 10 of 11!

Herinstallatie Windows 10 of 11. Als een computer een aantal jaren in gebruik is geweest is het meestal zo dat de snelheid van het apparaat sterk achteruitgaat. Een verse installatie is een nieuwe start, je computer is weer helemaal up to date, vrij van virussen, ransomware, malware en/of spyware, je computer is dus weer lekker snel!

Wat kunnen wij doen!

  • Binnen 2 à 3 werkdagen klaar
  • Altijd originele en legale productcode/licentiecode
  • Altijd de nieuwste Windows versies
  • Altijd de nieuwste updates
laptop-snelheidsmeter-zwartbeeld

Wat vinden onze klanten?

Beoordeling door klanten: ★★★★★ 4,9 / 5 op Google

Premium kwaliteit

Onze computers zijn uitvoerig getest en van de beste kwaliteit.

Servicegericht

Te bereiken via mail, Whatsapp en de telefoon.

Professioneel advies

Weet je niet precies wat je nodig hebt? We helpen graag.

Kant-en-klaar

Onze computers/ laptops komen werkend uit de doos.