Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 bereikbaar | Bel 072-220 8212

Nieuwe computers op maat laten maken!

Maatwerk van een computersysteem afgestemd op jouw gebruik Iedereen heeft zijn eigen specifieke gebruik van een computer, wat vaak maatwerk vereist.

Maatwerk computersysteem afgestemd op jouw gebruik

Maatwerk computersysteem.

Iedereen heeft zijn eigen specifieke gebruik van een computer, wat vaak maatwerk vereist. Wij geven je een volledig vrijblijvend advies en bijbehorende prijsopgave. Vaak zijn de computers die je kant en klaar koopt het net niet. Als je echt wat meer flexibiliteit wenst, kan je een systeem laten samenstellen. Wij noemen dat maatwerk!

Je kan de gewenste specificaties aan ons doorgeven, of alleen een idee van wat je aanstaande computer moet kunnen, dan regelen wij de rest. Voor de systemen die wij leveren worden enkel A-merk onderdelen gebruikt en wij bieden je volledige garantie op het probleemloos werken van het gehele systeem.

Maatwerk computersysteem

Game PC

Het liefst de allernieuwste games op de hoogste instellingen? Of ben je op zoek naar een meer allround Game PC voor dagelijks gebruik? Iedere gamer heeft zijn of haar eigen wensen. Wat voor soort gamer dan ook, wij stellen de perfecte game PC samen. Onze Game PC is maatwerk, door ons samengesteld, getest, gecontroleerd en met een prima afwerking.

Laptop

Zwartbeeld helpt bij het samenstellen van jouw perfecte laptop. Niemand is hetzelfde en iedereen stelt eisen aan zijn laptop. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe laptop op maat aan al deze wensen en eisen voldoet. Als je specifieke wensen hebt, omdat je jouw computer voor specialistisch werk gebruikt ben je aan het juiste adres.

Computers/PC/desktop

Ook een computer is maatwerk. Of het nou een systeem is dat in een geluidsstudio moet meedraaien, een rendercomputer met veel rekenkracht, een zo energiezuinig of zo stil mogelijk systeem, haast alles is mogelijk. Wij vertalen graag jouw wensen naar een computer op maat. Vele klanten gingen je al voor en werken al vele jaren met hun op maat gemaakte computer door Zwartbeeld.

Workstation

Elke workstation is maatwerk. Wij weten als geen ander wat je nodig hebt en hebben de kennis en ervaring in huis om hardware te leveren met de juiste systeemeisen. Hoe specifiek deze wensen ook zijn, wij stellen het perfecte workstation samen. Zo komen we tot een goed afgestemde en complete oplossing voor de betreffende bedrijfssituatie.

Een computer samenstellen voor jouw gebruik

Je nieuwe computer moet geschikt zijn voor het werk wat jij ermee wilt doen, dat is voor ons het belangrijkste uitgangspunt. Wij besteden aandacht aan jouw wensen en adviseren je een computer, waarvan wij gerust zijn dat je er succesvol mee kan werken. Van budget pc tot workstation, wij bouwen het voor je op maat. Onze maatwerk Pc’s zijn van hoge kwaliteit en vaak ook nog voordeliger. Wij zitten niet vast aan een beperkte selecties desktoppen of laptops. Wij hebben keuze uit alle merken en types. Desktop pc’s samenstellen en installeren wij zelf, daarin bieden we configuraties die we geheel voor je op maat kunnen samenstellen.

Hulp bij kopen van een computer of laptop?

Het is belangrijk om te weten wat voor type gebruiker je bent en waarvoor je de computer wil gaan gebruiken. De keuze voor een desktop of laptop is dan ook niet meer zo moeilijk. Stel je persoonlijk advies op prijs? Neem dan gerust contact met ons op, of bel met via telefoonnummer 072-220 8212.

Wat onze klanten vinden?

Beoordeling door klanten: ★★★★★ 4,9 / 5 op Google

Premium kwaliteit

Onze computers zijn uitvoerig getest en van de beste kwaliteit.

Servicegericht

Te bereiken via mail, Whatsapp en de telefoon.

Professioneel advies

Weet je niet precies wat je nodig hebt? We helpen graag.

Kant-en-klaar

Onze computers/ laptops komen werkend uit de doos.