Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 bereikbaar | Bel 072-220 8212

Algemene Voorwaarden Zwartbeeld Computer Service

Wij hanteert algemene voorwaarden bij het zaken doen. Hierdoor is vooraf duidelijk aan welke afspraken beide partijen zich houden en heeft als doel te voorkomen dat er misverstanden ontstaan. Wij hanteren verschillende voorwaarden voor consumenten en bedrijven.

Algemene voorwaarden

Onverwachte mankementen kunnen zich voordoen bij alle gebruiksvoorwerpen, of het nu gaat een om een auto, een wasmachine of een computer. Iedere computergebruiker moet erop bedacht zijn dat een mankement bij een computer het verlies van data (zoals tekst- en fotobestanden) kan betekenen. Daarom behoort het regelmatig maken van een back-up van databestanden tot de normale voorzorgsmaatregelen die iedere computergebruiker hoort te nemen. Op die manier kan schade zoveel mogelijk worden beperkt wanneer de computer het onverhoopt laat afweten.

Houd er altijd rekening mee dat de aard van een reparatie met zich kan meebrengen dat data verloren gaat, bijvoorbeeld wanneer het noodzakelijk is opnieuw te formatteren om de computer weer in orde te brengen. In een dergelijke situatie kan de reparateur niet worden verweten dat er data verloren is gegaan.

Algemene voorwaarden Zwartbeeld Computer Service

Heb je vragen over onze algemene voorwaarden laat het dan weten. Je kunt altijd met onze bellen 072-220812 of mailen.
Deze algemene voorwaarden is voor het laatst gewijzigd op 17 oktober 2023 (versie 6.0)

Je kunt dit document lezen met een programma als Acrobate Reader. De algemene voorwaarden zijn in pdf te downloaden. Als je dit nog niet op de computer hebt geïnstalleerd, kun je hieronder Adobe Reader downloaden en installeren.

Adobe_reader_button
Premium kwaliteit

Onze computers zijn uitvoerig getest en van de beste kwaliteit.

Servicegericht

Te bereiken via mail, Whatsapp en de telefoon.

Professioneel advies

Weet je niet precies wat je nodig hebt? We helpen graag.

Kant-en-klaar

Onze computers/ laptops komen werkend uit de doos.