Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 bereikbaar | Bel 072-220 8212

HULP NODIG MET EEN SSD UPGRADE?

Wij staan altijd voor je klaar. Ook voor jouw SSD Upgrade. Kijk voor onze speciale prijzen in onze webshop. 10x meer snelheidswinst met een SSD schijf wie wil dat nu niet!

SSD upgrade of harde schijf vervangen

SSD upgrade. Begint je computer of laptop na vele jaren gebruik toch wat trager te worden? Je kunt dan natuurlijk altijd kiezen voor onze computer APK. Maar dit kan lang niet altijd een oplossing zijn, vaak denk je eerder dat dit ligt aan belangrijke onderdelen zoals de processor of het geheugen. In veel gevallen is een verouderde harde schijf namelijk de oorzaak voor tegenvallende prestaties.

Wij kunnen je defecte harde schijf natuurlijk gaan vervangen voor een identiek exemplaar, eventueel met meer opslagcapaciteit, waarbij de prestaties van je computer of laptop iets zullen toenemen, echter haal je meer rendement uit een upgrade naar een SSD (Solid State Drive).

10x meer snelheidswinst met een SSD schijf!

laptop-snelheidsmeter-zwartbeeld

Met een SSD (Solid State Drive) schijf kun je bijvoorbeeld een snelheidswinst merken met het opstarten van Windows of het aanroepen van uw bestanden. Een upgrade van een gewone harde schijf naar een SSD (Solid State Drive) door Zwartbeeld zorgt er in dat geval voor dat je computer weer sneller wordt dan ooit tevoren. Want wie wil dat nu niet dat zijn Windows computer opstart binnen 15 seconden.

Een upgraden hoeft echt niet eng te zijn!

SSD upgrade kingston banner

Wanneer je toch besluit om je computer of laptop te voorzien van een nieuwe gewone schijf of een SSD schijf door Zwartbeeld, zullen wij altijd een back-up van jouw belangrijke bestanden, zoals bijvoorbeeld: foto’s, documenten, email etc. maken. Nadat de upgrade is voltooid, zetten wij deze back-up voor je terug op de nieuwe harde schijf of SSD zodat je nadat de upgrade weer volledig en zonder verlies van jouw waardevolle bestanden kunt genieten van je ‘nieuwe’ computer of laptop.

Wij kunnen deze upgrade uitvoeren op alle laptops, desktops en all-in-one van alle merken. Dit zijn onder andere de merken, Sony, Dell, HP, Lenovo, Fujitsu Siemens, Toshiba, ASUS, Samsung, Acer en Medion. Bij Zwartbeeld kun je geen laptop of pc zonder SSD kopen; conventionele harde schijven zijn langzaam en in onze ogen niet meer van deze tijd. Bovendien komt het regelmatig voor dat wij klanten helpen met het herstellen van data omdat een oude HD mechanische schade heeft opgelopen. Dataherstel is erg duur en voorkomen is beter dan genezen!

Wat houdt een SSD upgrade in?

Het inbouwen van een SSD is erg eenvoudig. Indien de SSD ter vervanging van een 3.5 inch HD moet worden ingebouwd komt het hooguit voor dat de compacte SSD in een speciaal montage bracket moet worden geplaatst. Deze hebben wij op voorraad en wordt kosteloos voor je ingebouwd.

Een All-in pakket SSD upgrade bij Zwartbeeld bestaat uit:

  • Inbouw van een SSD
  • Installatie van Windows (inclusief alle updates)
  • Installatie van drivers
  • Installatie van basis software

Afspraak maken?

Zwartbeeld kan tegen zeer scherpe prijzen de harddisk upgrade naar een SSD-schijf. Zie voor meer informatie SSD-schijf. Wanneer je gebruik wilt maken van deze diensten die Zwartbeeld levert neem dan contact met ons op, of bel gelijk met ons via telefoonnummer 072-220 8212 voor meer informatie! Ook is er de mogelijkheid om de update gelijk hieronder te bestellen in onze webshop. Wij helpen je graag verder!

Wat vinden onze klanten?

Beoordeling door klanten: ★★★★★ 4,9 / 5 op Google

Premium kwaliteit

Onze computers zijn uitvoerig getest en van de beste kwaliteit.

Servicegericht

Te bereiken via mail, Whatsapp en de telefoon.

Professioneel advies

Weet je niet precies wat je nodig hebt? We helpen graag.

Kant-en-klaar

Onze computers/ laptops komen werkend uit de doos.