Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 bereikbaar | Bel 072-220 8212

Blog berichten Zwartbeeld

zwart_beeld_logo_Zwart_Wit_Voorbeeld

Computer- en laptopreparatie bij Zwartbeeld Computer Service

Heb je last van opstartproblemen met je computer, is deze besmet met een virus, of merk je dat hij steeds trager functioneert? Zoek je een vakkundige en betrouwbare specialist voor je computer- en laptopreparatie? Dan ben je bij Zwartbeeld Computer Service aan het juiste adres.

POP, IMAP EN SMTP Zwartbeeld legt uit

POP, IMAP EN SMTP

POP, IMAP EN SMTP Bij het instellen van je mailbox, krijg je de keuze uit IMAP en POP3. Maar wat betekend deze termen nu eigenlijk? Zwartbeeld legt uit.

Computerservice op maat Zwartbeeld

Het moet gewoon werken

Het is waar dat computers en het internet tegenwoordig een integraal onderdeel zijn geworden van ons werk- en bedrijfsleven. Veel dagelijkse zakelijke activiteiten en processen zijn afhankelijk geworden van technologie, waaronder het verwerken van orders, e-mails versturen en het uitvoeren van diverse taken.

Chat GPT gebruiken

De risico’s van ChatGPT voor je bedrijf

De risico’s van ChatGPT voor je bedrijf! Eind 2022 werd ChatGPT gelanceerd, een programma dat met behulp van kunstmatige intelligentie kennis deelt en teksten schrijft. ChatGPT biedt ondernemers veel mogelijkheden, zoals ideeën opdoen, websitecode schrijven of persberichten maken.

Paswoord wachtwoord terug vinden.

Opgeslagen wachtwoorden bekijken in browser

Opgeslagen wachtwoorden. Is wachtwoord in browser opslaan wel veilig? Browsers kunnen wachtwoorden opslaan. Wie een volgende keer de site bezoekt, logt dan automatisch in. En een vergeten wachtwoord vindt u terug in de browser. Heel handig dus. Maar is het ook veilig?

De Lange Geschiedenis van SAAS Software

De Lange Geschiedenis van SaaS Software

Wij van Zwartbeeld maken gebruik van Saas software. Je hebt de term waarschijnlijk al eens vaker voorbij zien komen. Hoewel voor sommigen de betekenis nog onbekend is, heeft de SaaS al een hele lange geschiedenis achter de rug.

Premium kwaliteit

Onze computers zijn uitvoerig getest en van de beste kwaliteit.

Servicegericht

Te bereiken via mail, Whatsapp en de telefoon.

Professioneel advies

Weet je niet precies wat je nodig hebt? We helpen graag.

Kant-en-klaar

Onze computers/ laptops komen werkend uit de doos.