Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 bereikbaar | Bel 072-220 8212

Hoe komt Zwartbeeld toch aan zijn naam!

Zwartbeeld hoe kom je aan die naam, computer stuk wat zie je dan op je beeldscherm...

Zwartbeeld staat voor persoonlijk service en scherpe tarieven. Je kunt bij ons terecht voor alle computerwerkzaamheden. Zowel bij jou thuis als op kantoor.

Onze reis begon in 2016

Koedijk. Hallo mag ik mij zelf even aan je voorstellen. Mijn naam is Pascal Janssen en woonachtig in het prachtige Noord-Hollands dorp Koedijk. Ik ben eigenaar van Zwartbeeld Computer Service. Graag wil ik je uitnodigen om eens rond te kijken op deze website om zo een idee te krijgen wat wij voor jouw als Zwartbeeld kunnen betekenen. Zwartbeeld is een allround computerservicebedrijf dat zich richt op particulieren, zzp’ers, bedrijven, verenigingen en stichtingen.

Met een eigen werkplaats in Koedijk, helpen wij je zo snel als mogelijk af van jouw computerproblemen. Iedereen zegt het, wij beloven het. Het moet gewoon werken! Naast de mogelijkheid om je computer bij ons langs te brengen, is het laten ophalen en terugbrengen van apparatuur ook door ons te realiseren. Vraag naar de mogelijkheden.

Particuliere en zakelijke klanten uit heel Noord-Holland weten onze in Koedijk steeds beter te vinden om aldaar van persoonlijk advies te worden voorzien. Wij beantwoorden jouw vragen graag.

Pascal-achtergrond-Zwartbeeld
Onze klanten zijn blij met een vertrouwd adres
Zwart_Beeld_Flyer
Naast refurbished laptops heeft Zwartbeeld ook een groot assortiment aan nieuwe modellen computers en laptops
Altijd de beste A-merken hardware en software voor onze klanten daar gaan wij voor. Het moet gewoon werken!

Klanten vertrouwen op onze kennis

Wij kunnen (bijna) alle onderdelen, zoals b.v.: harde schijven, SSD schijven, RAM geheugen, refurbished exemplaren zoals laptops en computer desktops, moederborden, videokaarten etc. leveren tegen een aantrekkelijk tarief. Omdat het aanbod bij onze leverancier(s) zo groot is, werken wij On The Fly, dit betekent dat wij jouw bestelling pas gereed maken op het moment dat het daadwerkelijk nodig is.

Een bestelling bij onze leverancier(s) duurt doorgaans 1 werkdag, met uitzonderingen daargelaten. Op deze manier zijn wij er zeker van dat je altijd een actuele prijsindicatie van ons krijgt. Daarbij kunnen wij naast computer hardware, ook alle accessoires voor je bestellen bij onze leverancier(s). Denk dan aan: accu’s, adapters, toetsenborden, muizen, Wifi systemen, printers, VoIP telefoon, beeldschermen en ga zo maar door.

Alles uitgelegd in Jip en Janneke taal daar gaan wij voor.

Onze specialisatie

Het team van Zwartbeeld is gespecialiseerd op het gebied van alles wat met computers te maken heeft. Gaat je computer niet meer aan, is deze met een virus besmet of is ie zo traag dat je eerst een kop koffie kunt zetten of gaan douchen voordat je er iets mee kunt? Ben je op zoek naar een vakbekwaam team van computerspecialisten waar je de computer met een gerust hart achter kunt laten? Dan begeeft jij je nu op de juiste website en ben je bij Zwartbeeld aan het juiste adres.
 

De technische dienst van Zwartbeeld repareert dagelijks meerdere apparaten. Een apparaat dat niet goed functioneert is een bron van ergernis, wij snappen dat. Wij voeren een compleet onderzoek uit, alvorens wij aan de slag gaan. Wij beschikken over een eigen werkplaats in Koedijk waar wij reparaties, installaties en onderhoud kunnen uitvoeren.

Onze werkplaats is uitsluitend op afspraak te bezoeken. Zo hebben wij voldoende tijd voor iedereen en is de privacy gevoeligheid van jouw data gewaarborgd. Ons streven is een maximale service en een hoge klanttevredenheid.

Ook hebben wij een groot aantal klanten die via Zwartbeeld werken en hun bestanden toevertrouwen in onze hun Cloud omgeving. Wij horen te vaak dat klanten hun USB kwijtraken, of dat de HD stuk gaat waardoor dan de boekhouding van het bedrijf, familiefoto’s kwijt zijn.

promotie matriaal zwartbeeld
Ons streven is een maximale service en een hoge klanttevredenheid

Zwartbeeld is een adres waar je zeker terecht kunt voor al jouw computer ICT. Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons weten via het contactformulier of via 072-220 8212. Onze werkplaats is uitsluitend te bezoeken na het maken van een afspraak. wij zijn vaak onderweg naar klanten toe.  

Het moet gewoon werken. Dat is waar wij voor staan.
Pascal Janssen – eigenaar.
Persoonlijk | Klantgericht | Probleemoplossend | Integer | Geduldig | Betrouwbaar | Veelzijdig | Enthousiast

Wat vinden onze klanten?

Beoordeling door klanten: ★★★★★ 4,9 / 5 op Google

Premium kwaliteit

Onze computers zijn uitvoerig getest en van de beste kwaliteit.

Servicegericht

Te bereiken via mail, Whatsapp en de telefoon.

Professioneel advies

Weet je niet precies wat je nodig hebt? We helpen graag.

Kant-en-klaar

Onze computers/ laptops komen werkend uit de doos.