Wat houdt de ‘Hulp op afstand’-service in?

Sommige computerproblemen kunnen op afstand worden opgelost, hiervoor hoeven wij niet bij je thuis langs te komen. Dan kan remote support een uitkomst bieden. Bij remote support laat je een expert van Zwartbeeld toe in jouw computer, notebook, tablet of telefoon via internet.

Je kunt precies zien wat de expert uitvoert, omdat je precies hetzelfde scherm ziet als de expert. Met remote support kunnen vele problemen worden opgelost. Echter is er voor remote support een werkende internet verbinding vereist om de sessie te starten. Om deze reden kunnen wij geen problemen oplossen op afstand die met internet of hardware te maken hebben.

De voordelen

Computerhulp op afstand is voordelig en behoeft geen voorrijkosten, hieronder nog enkele voordelen voor computerhulp op afstand:

Regio onafhankelijk

Het maakt niet uit waar je bent, het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding. Uiteraard heb je de software nodig om computerhulp op afstand tot stand te brengen, download deze hieronder.

Geen voorrijkosten

Doordat de door ons gebruikte software geheel via het internet loopt, worden hiermee voorrijkosten bespaard. Hierdoor kunnen wij computerhulp op afstand goedkoper aanbieden.

100% veilig

De software die wij gebruiken is 100% veilig in gebruik. Op het moment de verbinding is verbroken hebben wij geen controle meer over je laptop, een veilig gevoel!

Kleine storingen

Kleine computerproblemen, softwarematig opschonen, verwijderen van virussen, spyware, ransomware, malware etc.

Brengen niet nodig

Je hoeft je computer of laptop niet los te koppelen of langs te brengen

Ondersteuning

Wij helpen je bij vele software applicaties en installaties, zoals bijvoorbeeld: Windows, Adobe, Outlook, Office 365 etc.


Hoe werkt Remote Support

Stap 1: Neem contact met ons via telefoonnummer 072-220 8212 voor het maken van een “Hulp op afstand” sessie. Dit kan van Maandag t/m zaterdag van 9:00 uur tot 20:00 uur. Als je al een afspraak heb gemaakt dan bellen wij jouw op de afgesproken tijd.
Stap 2: Download de Remote Support module AeroAdmin welke je hieronder kan downloaden als je op de afbeelding drukt. (installatie is dus niet nodig).

 

Druk op de button hierboven om AeroAdmin te downloaden!

Stap 3: Als het programma is opgestart geef je ons het getoonde ID en wachtwoord. Je krijg op jouw scherm te zien dat Zwartbeeld verbinding wilt maken met jouw computer. Hier mag je op ‘Toestaan’ klikken. Deze stap is extra voor jouw veiligheid. Wij hebben iedere keer dat wij verbinding willen maken opnieuw deze toestemming nodig. Nu je de Remote Support Module klaar heb staan zullen wij verbinding maken met uw computer.

Stap 4: Wij hebben nu tijdelijk toegang tot je computer. Je zult ook zien dat wij nu de muis kunnen bedienen. Afhankelijk van het probleem kun je ons nu ook laten zien waar het probleem zich voordoet, zodat wij deze kunnen verhelpen. Wij houden telefonisch contact met jouw tijdens de sessie. Zo kunnen wij toelichten wat wij aan het doen zijn.

Stap 5: Wij zullen als wij klaar zijn met jouw probleem de verbinding sluiten. Wij zullen je factureren voor de gewerkte tijd. Zie hiervoor de tarieven.


Wat zijn de kost voor hulp op afstand?

Onze service Hulp op afstand bedraagt per 1 januari 2020 slechts € 24,50 incl btw per 30 minuten. Een sessie duurt gemiddeld 30 minuten. Afhankelijk van de snelheid van de computer kunnen wij in 30 minuten veel problemen oplossen. Bijvoorbeeld met het installeren van een printer of van een virusscanner of het verhelpen van kleine storingen.

Voor zakelijke gebruik van deze dienst betaald u het standaard zakelijk uurtarief zoals op de tarievenlijst ( hier ) vermeld staat. je krijgt na afloop van de remote support een factuur per e-mail toegestuurd die u binnen 14 dagen (via iDeal) betaalt.

Afspraak maken?

Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken vul dan het formulier hieronder in, of bel ons op werkdagen tussen 08:00 uur en 20:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 20:00 uur. Je kan ons bereiken op het telefoonnummer 072-2208212.


Kies hier je computer type *

DesktopLaptopTabletGSMAnders

Privacyverklaring *

Ja, ik stem in met de Privacy Policy van Zwartbeeld.