Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00 bereikbaar | Bel 072-220 8212

Windows herinstallatie

Een verse installatie is een nieuwe start, je computer is weer helemaal up to date, vrij van virussen, ransomware, malware en/of spyware, je computer is dus weer lekker snel!

Herinstallatie Windows! Zwartbeeld lost dit snel op

Draait jouw computer nog op een verouderde versie van Windows (Windows 7, 8 of 10) Als een computer een aantal jaren in gebruik is geweest is het meestal zo dat de snelheid van het apparaat sterk achteruitgaat. Na verloop van tijd raakt de computer vol met vervuiling, reclame en ongewenste meldingen. De computer wordt trager en het wordt steeds moeilijker om je werk te doen. Het simpelweg opschonen en verwijderen van programma’s is soms niet meer voldoende, omdat belangrijke systeembestanden zijn vervuild of beschadigd.

Het kan ook zo zijn dat er specifieke fouten in de Windows programmatuur zijn ontstaan door bijvoorbeeld een virus of een crash. Bij een herinstallatie wordt de computer helemaal gewist en het besturingssysteem wordt opnieuw geïnstalleerd. Hierbij installeren wij de nieuwste stuurprogramma’s voor je hardware en de meest recente updates van jouw software. Een nieuwe start dus!

Windows 11 Zwartbeeld herinstallatie

Hoelang duurt het?

De ervaring leert dat een computer opnieuw installeren meestal binnen 2 werkdagen klaar is. In een enkel geval kan het een dag langer duren. Het is ook mogelijk dat jouw pc of laptop al binnen vier uur klaar is. Dat is afhankelijk van snelheid van jouw computer of laptop.

Wat kunnen wij doen!

  • Binnen 2 à 3 werkdagen klaar
  • Altijd originele en legale productcode/licentiecode
  • Altijd de nieuwste Windows versies
  • Altijd de nieuwste updates

Wat is een herinstallatie:

  • Windows (her)installeren (eventueel upgraden naar Windows 11)
  • Drivers installeren
  • Windows updates uitvoeren
  • Computer of laptop stofvrij maken

Windows, veiligheid bestanden!

Voordat wij aan de slag gaan met jouw computer of laptop te voorzien van een ‘verse’ installatie van Microsoft Windows, adviseren wij je ten alle tijden te beschikken over een goede back-up (kopie) van de voor jouw belangrijke bestanden.

Wij kunnen deze back-up ook voor je maken tegen een meer prijs en terugzetten na de herinstallatie, het gaat hier om de documenten, afbeeldingen, video’s, e-mails, adressen en favorieten van één gebruikersaccount.

Virussen, adware, ransomware of spyware?

Omdat bij een herinstallatie jouw computer volledig wordt schoongemaakt en opnieuw geïnstalleerd, zijn ook alle virussen en spyware van jouw computer verwijderd. De computer begint zogezegd met een schone lei. Door de installatie van goede antivirussoftware is de computer vanaf dat moment beveiligd tegen nieuwe virussen. Deze virusscanner kun je aanschaffen bij Zwartbeeld tegen een voordelig tarief. Vraag naar de mogelijkheden!

Belangrijk om te weten

Licentiecode/ productcode
Tijdens de (her) installatie van Windows wordt er gevraagd de productcode in te voeren. Wij maken uitsluitend gebruik van officiële (Windows) licentiecodes. Dit betekend dat je verzekerd bent van een originele en legale Windows versie.

Back-up van u belangrijke bestanden
Zorg ervoor dat je altijd een back-up (kopie) hebt van al jouw belangrijke bestanden! Bijvoorbeeld: documenten, afbeeldingen etc. Wij kunnen dit ook automatisch regelen via onze Cloud oplossing voor je in de toekomst. Kijk op onze Cloud pagina voor meer informatie.

Je bent bij ons verzekerd van een professionele installatie en wij kunnen ook jouw voorkeur programma’s installeren en alles voor je instellen, zodat je echt direct aan de slag kunt. Wij kunnen natuurlijk ook jouw data overzetten, zodat ook onder Windows al jouw bestaande gegevens weer beschikbaar zijn.


Even jouw email of printer instellen zodat je thuis lekker aan de slag kunt met de fantastische nieuwe eigenschappen van Windows 11, is voor ons geen probleem uiteraard. Maak nu een afspraak en wij komen graag bij je langs om samen een plan van aanpak te maken. Heb je vragen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons dan via telefoonnummer 072-220 8212 of maak een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wat vinden onze klanten?

Beoordeling door klanten: ★★★★★ 4,9 / 5 op Google

Premium kwaliteit

Onze computers zijn uitvoerig getest en van de beste kwaliteit.

Servicegericht

Te bereiken via mail, Whatsapp en de telefoon.

Professioneel advies

Weet je niet precies wat je nodig hebt? We helpen graag.

Kant-en-klaar

Onze computers/ laptops komen werkend uit de doos.