Windows herinstallatie

 49,00 incl. BTW

Een sluw mailtje of dubieus programma dat achter je rug om adware probeert te installeren, een virus- of malwarebesmetting. Het kan iedereen overkomen. In zo’n geval kunt u vaak beter een Windows herinstallatie uit laten voeren.

Wat is een herinstallatie:

  • Windows (her)installeren
  • Drivers installeren
  • Windows updates uitvoeren

Gratis verzending Nederland & België !

  • Check Mark Servicegerich, te bereiken via mail en telefoon
  • Check Mark 1 jaar garantie Ook op refurbished
  • Check Mark Veilige betalingen
GEGARANDEERD VEILIG AFREKENEN

Beschrijving

Windows herinstallatie

Als een computer een aantal jaren in gebruik is geweest is het meestal zo dat de snelheid van het apparaat sterk achteruit gaat. Of dat u computer nog draait op (Windows XP – Windows Vista -Windows 7). Ook kan het zo zijn dat er specifieke fouten in de Windows programmatuur zijn ontstaan door bijvoorbeeld een virus of een crash. Om dit te kunnen verhelpen kunnen wij uw computer volledig herinstalleren met een verse Windows 10 installatie.

De computer wordt hierbij helemaal gewist en het besturingssysteem wordt opnieuw geïnstalleerd. Hierbij installeren wij de nieuwste stuurprogramma’s voor uw hardware en de meest recente updates van uw software. Een nieuwe start dus! Uiteraard kunnen wij u huidige besturingssysteem ook upgraden naar Windows 10.

SSD Upgrade

Wilt u uw computer of laptop naast een Windows herinstallatie ook een stevige snelheidsboost geven en nog sneller maken dan toen u de computer of laptop in eerste instantie kocht?
Kijk dan ook eens naar een SSD upgrade! Bij een SSD upgrade vervangen wij de huidige harde schrijf door een SSD en voeren kosteloos een Windows herinstallatie uit. Door een SSD upgrade krijgt uw PC of laptop een enorme snelheidsboost, elke PC of laptop die onze werkplaats verlaat start op binnen 20 seconden.

Licentiecode / productcode

Tijdens de (her) installatie van Windows wordt er gevraagd de productcode in te voeren. Wij maken uitsluitend gebruik van officiële (Windows) licentiecodes, dit betekend dat u verzekerd bent van een originele en legale Windows versie. In overleg komen wij uw computer of laptop ophalen of u komt hem bij ons langs brengen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.